RX 6800 sistem için PSU önerisi

Hepinize teşekkür ederim harbiden çuvallamışım fakat kasa çok da kötü görünmüyor sadece ön panelde cam var oradan hava akışının sıkıntılı olacağı kanaatindeyim cam paneli takmadan kullanmayı düşünüyorum çok fazla toz olur mu yoksa cam panel takılı şekilde mi kullansam fazla tozlanıp eskimesini de istemiyorum.

Hepinize teşekkür ederim harbiden çuvallamışım fakat kasa çok da kötü görünmüyor sadece ön panelde cam var oradan hava akışının sıkıntılı olacağı kanaatindeyim cam paneli takmadan kullanmayı düşünüyorum çok fazla toz olur mu yoksa cam panel takılı şekilde mi kullansam fazla tozlanıp eskimesini de istemiyorum.

Eğer camlı model ise geçmiş olsun diyebilirim. Mesh modeli hava alsa bile o model çok hava olmuyor. Ferrari'ye tüp takmak gibi olmuş.

Sistemi daha toplamadım kasayı alalı 1 hafta olmadı iade edip başka kasa da alabilirim PSU'lu veya PSU'yu ekstra alırım onun için bir öneriniz var mı?
Başka konu açmam gerekiyorsa açayım.

Sistemi daha toplamadım kasayı alalı 1 hafta olmadı iade edip başka kasa da alabilirim PSU'lu veya PSU'yu ekstra alırım onun için bir öneriniz var mı?
Başka konu açmam gerekiyorsa açayım.

Bence kasayı iade edip MSI Mag 100 modellerine bakıp bizim önerdiğimiz High Power 750W almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı