AMD ayarlarını default yapın, recommend sürücüyü kurun.
Bir de şu videoyu izleyin.
GTA 5 Online ise droplar çok sık olmadığı sürece normal.Aynı sistem bende de var Valorant'ta 500 600 FPS rahat alıyorum Forza 4, CS:GO, ETS 2 rahat oynuyorum bugün GTA 5 indirdim 150 160 FPS alıyorum ama sürekli drop yiyorum sıcaklıklar çok iyi bende anlayamadım.
GTA 5 Online ise droplar çok sık olmadığı sürece normal.
Hayır Online değil story modunun başlangıcında bu sorunlar oluyor ESC de oyun ayarları yaparken FPS 9 olup tekrar 100'lere fırlıyor.
Nasıl yapabilirim acaba?Eski sürücüleri kurmayı denedinizmi.
Cidden ya acaba biz mi bişeyi yanlış yapıyoruzAyni sistem bende de mevcut alali 3 gun oldu ne yaptiysam cozemedim ortalama 150 kusur FPS aliyorum Valorant'ta, arada 200-300 vs oluyor ama ayni sistemde izledigim videolarda daha yuksek FPS'ler mevcut. Sirf bu FPS'ler için 1080p 240 Hz monitor aldim.
Hocam ilk gelen Windows sürümü biraz sıkıntılı oluyor, öncelikle bilgisayarı sıfırlayın Windows yeniden kurun. Al suite tekrar kurmayın. Güncel AMD Adrenalin indirin, sitede bir önerilen yani recommend sürüm birde optimal var, optimal olanı kurmayın recommend olanı kurun. Daha sonra AMD Adrenalin den smart access memory aktif edin, fakat ilk aşamada sizde aktif edilebilir gözükmeyecek biostan ayar yapmanız gerekiyor, youtube ye yazdığınız da bir çok video çıkacak 2 dakikanızı bile almaz onu yapıp smart access memory aktif edin. Oyunlara girerken game moduna alın ayrıca. Aynı sistem var bir sorun yaşamadım. Şuan çalışıyorum, bir yerde problem yaşarsanız akşam daha net şekilde yardımcı olurum.Nasıl yapabilirim acaba?
Cidden ya acaba biz mi bişeyi yanlış yapıyoruz
Hocam onları nasıl yapacağım acaba baktım da göremedim.
Hocam AMD Software Adrenalin Edition'u program kaldır dan sildim direkt de şimdi burdan hangisini yüklemeliyim Auto-Detect olan mı yoksa alttan kendi kartımı seçip recommend olanı mı
Hocam windowsu yeniden yüklersem indirdiğim oyunlar gider değil mi? Önceden de bu sorunu yaşadım bütün oyunlar vs gitti boyutları da yüksek olduğunu için tekrar indirmek çok sıkıntı oluyor.Hocam ilk gelen Windows sürümü biraz sıkıntılı oluyor, öncelikle bilgisayarı sıfırlayın Windows yeniden kurun. Al suite tekrar kurmayın. Güncel AMD Adrenalin indirin, sitede bir önerilen yani recommend sürüm birde optimal var, optimal olanı kurmayın recommend olanı kurun. Daha sonra AMD Adrenalin den smart access memory aktif edin, fakat ilk aşamada sizde aktif edilebilir gözükmeyecek biostan ayar yapmanız gerekiyor, youtube ye yazdığınız da bir çok video çıkacak 2 dakikanızı bile almaz onu yapıp smart access memory aktif edin. Oyunlara girerken game moduna alın ayrıca. Aynı sistem var bir sorun yaşamadım. Şuan çalışıyorum, bir yerde problem yaşarsanız akşam daha net şekilde yardımcı olurum.
yaşadığınız sorun büyük sıfırlamalısınız oyun indirmek en fazla 1 gün sürer toplamHocam windowsu yeniden yüklersem indirdiğim oyunlar gider değil mi? Önceden de bu sorunu yaşadım bütün oyunlar vs gitti boyutları da yüksek olduğunu için tekrar indirmek çok sıkıntı oluyor.
Gider, dediğim adımları uygulayın.Hocam windowsu yeniden yüklersem indirdiğim oyunlar gider değil mi? Önceden de bu sorunu yaşadım bütün oyunlar vs gitti boyutları da yüksek olduğunu için tekrar indirmek çok sıkıntı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.