RX 6800 sistem vs 3060 Ti sistem

Performans istiyorum bir kaç sorun veya hatayla uğraşmak beni yormaz diyorsan RX 6800, Performans kaybı olsun ama yeter ki stabil olsun diyorsan 3060Ti olan sistemi al.

Chrome'da siyah ekran problemi bende de var. Bunu sanırım dün keşfettiğim bir yöntem ile çözdüm. Normalde AMD programında profil seçiminde oyun seçiyordum. gecikme önleme ve keskinleştirme açıyordu. O profili standart olarak seçtim ve şimdilik sorun yok gibi. Oyunlarda vs hiç problem yok ama Chrome da özellikle video falan olan bir sayfa açtım mı kesin bir siyah ekran yiyorum. bi 2-3 dakika sonra wattman verip düzeliyor görüntü.

Hocam wattman yiyip atma olayı bende video izlerken oluyordu. Fakat video açık bir sayfada scroll down/up yaptığımda, maus imlecini videoya basılı tuttuğumda küçük pencere ile video oynadığında bazen wattman vermeden siyah ekranda kalıyor, o kısımdan gidince düzeliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…