RX 6800 sistemde Alt+Tab yapınca oyunlar kapanıyor

Chiwita

Hectopat
RAM
G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18
Arkadaşlar sistemim bu şekilde ve daha yeni topladım, ekran kartının sıcaklık değeri güzel hatta çok başarılı diyebilirim ama şöyle bir sıkıntım var. Oyunlarda çözünürlük olsun grafik ayarı olsun bunları değiştirdiğim zaman oyun aniden çöküyor bir de Witcher 3'te oyunun ilk 5 dakikaları yani yeni açtığım zaman ilk 5 dakika bir FPS düşmesi yiyorum, bu sorunun temelinde yatan problem sizce nedir? Alt+Tab yapınca CP77'de topu dikti hatası alıyorum. Witcher'da çöktü diyor, yani yeni sistem topluyorum AMD beni üzmez sanmıştım gene üzdü. Sizce iade etmeli miyim yoksa çözülebilecek bir sorun mu? Monitörüm 2K 144Hz.

Değişken yenileme hızını bir kapat. Alt-tab yaptığında herhangi bir tarayıcı açıyorsan vb. donanım hızlandırmayı da kapatabilirsin. Masaüstü yenile hızı ile de oyundaki aynı olsun.

Değişken yenileme hızını bir kapat. Alt Tab yaptığında herhangi bir tarayıcı açıyorsan vb. donanım hızlandırmayı da kapatabilirsin. Masaüstü yenile hızı ile de oyundaki aynı olsun.

Bu iki oyunda da 144FPS'yi geçmiyor zaten masaüstü Hz'im ise 144Hz'de Alt+Tab yaptığım an gidiyor oyun olay görüntüleyicisin'de hiçbir rapor gözükmüyor kapanma ile ilgili.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı