RX 6800 sisteme PSU önerisi

bende hatayı arıyorum kaç dakikadır. 😅

Bence güç kaynağın yeterli olur. En fazla 450-500 watt çeker sistemin oyun sırasında. Önce sistemi tak çalıştır, yetmezse bilgisayarın en kötü reset atar oyun oynarken. Yetip yetmediğini oradan anlarsın ama bana göre güç kaynağın yetecektir. 8-10 senelik eski bir güç kaynağı ya da markası kötü bir güç kaynağı değilse tabii.
yok daha 1-1.5 senelik yeni sayılır. korktuğum power supply yetersiz kalırsa sisteme bir zarar vermez dimi ? power supply konusunda gerçekten bilgisizim 😅

bende hatayı arıyorum kaç dakikadır. 😅

yok daha 1-1.5 senelik yeni sayılır. korktuğum power supply yetersiz kalırsa sisteme bir zarar vermez dimi ? power supply konusunda gerçekten bilgisizim 😅
En kötü bilgisayar reset atıyor. Mesela aşağıdaki video'da bir denemesini yapmışlar. Merak ediyorsan izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En kötü bilgisayar reset atıyor. Mesela aşağıdaki video'da bir denemesini yapmışlar. Merak ediyorsan izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı