RX 6800 vs RX 7600 XT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalamışsın, şu yorumu yapan birisinin gerçekten 7900XT'den 4090'a geçtiğine inanmam. Grafik ayarları çöp ne demek? NVIDIA'da da AMD'de de oyunun sunduğu grafiği görüyorsun. Yazılım konusunda 5000 serisi almadığın sürece hiçbir sorun kalmadı. Soğutma konusunda da ısınma durumu AMD ile alakalı değil karta soğutma bloğu yapıp satan ASUS, Gigabyte gibi markalarla alakalı. 6700XT kullanıyorum Sapphire Nitro+ oyunlarda 63 dereceyi geçtiğine şahit olmadım henüz, üstelik %25 fan devrinde. Sallamasyon bilgilerle NVIDIA fanboyluğu yapmanın lüzumu yok, bana göre NVIDIA'nın AMD'den tek üstün olduğu konu DLSS. Artık DLSS olmasa herhangi bir vatandaşın NVIDIA'yı savunacağını sanmıyorum.

Hocam o sıcaklık genelde AMD'yle alakalı bir durum değil kullandığın kartın markası ve parça kalitesiyle alakalı ve evet DLSS NVIDIA'yı taşıyor ayrı yandan AMD ve NVIDIA kıyaslaması yapmayı tercih etmiyorum bir kıyaslamaya yapayım bir mütaitsin ve 20 tane ucuza çalışan ve işini gören kaslı esmer doğulu eleman mı çalıştırmak var ya da onu pahalı ve tek bir makinenın yapaması var kısacası kas veya teknoloji olayı var bu markalar arasında

RX 7900 XT alıp sattığımı nasıl kanıtlayabilirim?

Hayatına 1650'den üst bir kartı canlı kanlı gördüğünü bile düşünmüyorum, 7900XT'den 4090'a geçtim diyorsun. NVIDIA'yı körü körüne savunduğuna göre babanın firması falan olmalı? Nedir bu marka sevdanız anlamıyorum. Sen NVIDIA almaya devam et, evet AMD'ler patlıyor.

Sizinle ilgilenmiyorum hocam. Tavırlarınız çok yanlış. Kısa bir örnek verirsem Gamepower varken neden SteelSeries alayımki.Boş israf.

Hayatına 1650'den üst bir kartı canlı kanlı gördüğünü bile düşünmüyorum, 7900XT'den 4090'a geçtim diyorsun. NVIDIA'yı körü körüne savunduğuna göre babanın firması falan olmalı? Nedir bu marka sevdanız anlamıyorum. Sen NVIDIA almaya devam et, evet AMD'ler patlıyor.

Beni çok gereksiz gaza soktun hocam kartı zararına satıp AMD devrimcisi olmaya karar vereceğim sonunda. D

Hocam olay aslında bu değil internette yayılan videoların altında yok bu çöp yok şu goat diye kart kapıştırıyorlar yeni Arc kartının altında bir NVIDIA etmez yazanlar falan vardı bu da onlardan sanırım çok da yazıp kendisine prim kastırmaya gerek yok.

Beni çok gereksiz gaza soktun hocam kartı zararına satıp AMD devrimcisi olmaya karar vereceğim sonunda. D

Hocam bende AMD kartını satıp Intel'e geçiyorum var mısın benimle. D

Hocam olay aslında bu değil internette yayılan videoların altında yok bu çöp yok şu goat diye kart kapıştırıyorlar yeni Arc kartının altında bir NVIDIA etmez yazanlar falan vardı bu da onlardan sanırım çok da yazıp kendisine prim kastırmaya gerek yok.

Hocam bende AMD kartını satıp Intel'e geçiyorum var mısın benimle. D

Genelde böyle tipleri görünce çok iplemeyip yoluna bakacaksın ama bu zihniyeti görünce de karşılık vermemek imkansız oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı