RaYneX0
Hectopat

Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 - ★ CPU:Ryzen 7 7800x3d
★ RAM:G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB 6000 MHZ CL30 2x16
★ MOTHERBOARD:MSI Mag X870 Tomahawk Wi-Fi
★ GPU:Asus ROG Strix RTX 4080 OC Edition 16GB
★ SSD:Samsung 990 PRO 2 TB M.2 SSD
★ COOLER:MSI MAG CoreLiquid E360
★ PSU:MPG A1000G 1000W 80+ Gold 

Saçmalamışsın, şu yorumu yapan birisinin gerçekten 7900XT'den 4090'a geçtiğine inanmam. Grafik ayarları çöp ne demek? NVIDIA'da da AMD'de de oyunun sunduğu grafiği görüyorsun. Yazılım konusunda 5000 serisi almadığın sürece hiçbir sorun kalmadı. Soğutma konusunda da ısınma durumu AMD ile alakalı değil karta soğutma bloğu yapıp satan ASUS, Gigabyte gibi markalarla alakalı. 6700XT kullanıyorum Sapphire Nitro+ oyunlarda 63 dereceyi geçtiğine şahit olmadım henüz, üstelik %25 fan devrinde. Sallamasyon bilgilerle NVIDIA fanboyluğu yapmanın lüzumu yok, bana göre NVIDIA'nın AMD'den tek üstün olduğu konu DLSS. Artık DLSS olmasa herhangi bir vatandaşın NVIDIA'yı savunacağını sanmıyorum.
Hocam o sıcaklık genelde AMD'yle alakalı bir durum değil kullandığın kartın markası ve parça kalitesiyle alakalı ve evet DLSS NVIDIA'yı taşıyor ayrı yandan AMD ve NVIDIA kıyaslaması yapmayı tercih etmiyorum bir kıyaslamaya yapayım bir mütaitsin ve 20 tane ucuza çalışan ve işini gören kaslı esmer doğulu eleman mı çalıştırmak var ya da onu pahalı ve tek bir makinenın yapaması var kısacası kas veya teknoloji olayı var bu markalar arasında