RX 6800 XT ETS 2 1.50 güncellemesinden sonra FPS düştü

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bende Ryzen 7 5700X işlemcim ve RX 6800 XT ekran kartım var, daha önce Full ayarlarda 2K çözünürlükte ETS 2'de 135-140 FPS alıyordum ta ki bu 1.50 güncelleme geldikten sonra FPS 50'lere düştü. Modları kaldırdım yeni profil oluşturdum ama nafile, Fluid Motion Frames açınca 120'lere çıkıyor FPS ama yüksek FPS almama rağmen kasmalar oluyor. Truckers MP de oynamıyorum bu kasmalar şehir içinde de değil her yerde oluyor diğer oyunlarda hiçbir sorunum yok tek sorunum bu oyunda. Acaba oyunda güncelleme olduktan sonra optimizasyon sorunu mu var? Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Yapılabilecek bir şey var mı?

1.50 de grafik güncellemesi geldi kasma sorunlarınızı bilmiyorum ama tek diyebileceğim şey bu. Herkeste FPS düştü.
FPS düşer de bu kadar da düşmez ki millet ne yapacak bu oyunu oynamak için çıkacak RTX5090 falan mı alması lazım oyunda bariz optimizasyon sorunu var.

Ben oyunu betalardan.149 a geri aldım sürümü yeni grafiklermiş falan filan umurumda değil adam olasıya da güncellemeye niyetim yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı