Çözüldü RX 6800 XT sistem kendini restartlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirahmetshn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9600k / RX 6600 / 16GB RAM
2.el bir RX 6800 XT aldım ve 650W PSU'm mevcuttu. Fakat sistemim kendini restartlamaya başladı, PSU ile alakalıdır diye Corsair CX750 PSU satın aldım fakat bugün kurdum ve hala aynı problem devam ediyor. Birebir aynı şekilde. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Kulaga saçma gelebilir ama HDMI kablonuz var mi? DP yerine HDMI kullanarak baglamayi denediniz mi hiç?

2 monitör bağlı sisteme biri DP diğeri ise HDMI ile olan, DP'yi iptal edip deneyeyim.

Kulaga saçma gelebilir ama HDMI kablonuz var mi? DP yerine HDMI kullanarak baglamayi denediniz mi hiç?

Hocam cidden şaka gibi, HDMI ile denedim şu anlık bir problem yok gibi oyun açıkken hem önceden kullandığım DP portu hem de başka bir DP portuna bağlayarakta denedim bir çökme yaşamadım biraz daha test yapacağım teşekkür ederim cidden.

Kısa bir süre çöken porta DP kablosunu geri bağladım RDR2'yide test ettim ve bir problem yok gibi cidden şaka gibi.

Size de teşekkür ederim hocam yardımlarınız için çözdüm kabloyu tak çıkar yaparak
Kulaga sacma gelebilir ama hdmi kablonuz var mi? Dp yerine hdmi kullanarak baglamayi denediniz mi hic?

2 monitör bağlı sisteme biri DP diğeri ise HDMI ile olan, DP'yi iptal edip deneyeyim.

Hocam cidden şaka gibi, HDMI ile denedim şu anlık bir problem yok gibi oyun açıkken hem önceden kullandığım DP portu hem de başka bir DP portuna bağlayarakta denedim bir çökme yaşamadım biraz daha test yapacağım teşekkür ederim cidden.

Kısa bir süre çöken porta DP kablosunu geri bağladım RDR2'yide test ettim ve bir problem yok gibi cidden şaka gibi.

Size de teşekkür ederim hocam yardımlarınız için çözdüm kabloyu tak çıkar yaparak

Son düzenleme:
Çözüm
Umarim sorun devam etmez, sorun ekran kartinda olmasin da gerisi onemli degil. Benzer sacma bir durum yasamistim ama bende hicbir sekilde goruntu gelmiyordu. Once hdmi sonra tekrar dp denedim cozulmustu tuhaf bir sekilde. Biraz daha test edin en iyisi, test ederken de yine de afterburner gibi bir tool ile ekran kartinin guc tuketimini izleyin yuk altinda. Tuhaf spike'lar oluyor mu bir bakin goz ucuyla.

Hocam dediğiniz gibi inşallah devam etmez, Afterburner ile test ettim bayağı önceden de çöktüğü zamanlardada hep Afterburner'ı açıyordum önceden hiçbir spike göremedim o şekilde, yarın daha detaylı test edeceğim şimdi uyumam lazım

Bir nebze daha rahat uyursunuz artik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…