Bende de aynısıydı. bu 9.2 güncellemesinde ekstra uzun sürdü. ama %0 da da takılmadı tabi.RX 6800 XT kullanıcısıyım, yeni güncellemeyi indir diyorum 10 dakikadır %0'da duruyor hiçbir şey yapmıyor. Arkada çalışan bir şey yok mevcut download yapan başka bir uygulamada yok. Sistemi 1 aydır falan kullanıyorum sadece bir kere driver güncellemesi yaptım o da 23.9.1 sürümüydü üç dakikada falan halletmişti. Bu normal mi?
Garip bekleyeceğim. Biraz daha böyle olursa pcyi aç kapa yapıp yeniden kurulum başlatacağım.Bende de aynısıydı. bu 9.2 güncellemesinde ekstra uzun sürdü. ama %0 da da takılmadı tabi.
Garip bekleyeceğim. Biraz daha böyle olursa PC'yi aç kapa yapıp yeniden kurulum başlatacağım.
RX 6800 XT kullanıcısıyım, yeni güncellemeyi indir diyorum 10 dakikadır %0'da duruyor hiçbir şey yapmıyor. Arkada çalışan bir şey yok mevcut download yapan başka bir uygulamada yok. Sistemi 1 aydır falan kullanıyorum sadece bir kere driver güncellemesi yaptım o da 23.9.1 sürü müydü üç dakikada falan halletmişti. Bu normal mi?
Bu da alakasız bir çözüm yok öyle bir şey. Her güncelleme de driverı ddu silmek falan. Nereden çıkartıyorsunuz?Hocam direk sürücü üzerinden indirmek tam doğru değil, her Guncelleme'de temiz kurulum yapmanız gerek, DDU İle veya AMD kendi sitesinden gerekli programları kurup tekrar deneyin.
Hocam direk sürücü üzerinden indirmek tam doğru değil, her Guncelleme'de temiz kurulum yapmanız gerek, DDU İle veya AMD kendi sitesinden gerekli programları kurup tekrar deneyin.
Sürücüler eski sürümlerin artıklarını veya regedit'de olan kısımları tam silemiyor ve hata alıyor bazen, bu gibi durumlara sebep verebiliyor. Örnek eski bir ses sürücünüzü var yeni ses sürücüsü üstüne direk yüklerseniz hata alırsınız ve olan ses'de gider. Sizin bilginiz eksik bence.Bu da alakasız bir çözüm yok öyle bir şey. Her güncelleme de driverı ddu silmek falan. Nereden çıkartıyorsunuz?
Sen doğrusunu yönlendir dostum, arkadaşın neden adrenalin uygulaması gözüküyor sun bakalım çözümünü.Öyle bir şey yok yanlış yönlendirmeyin, ciddi sorunlar dışında sürücü kaldırıp temiz kurulum yapmaya gerek yok.
Böyle bir durum yok. 10 yıldır bir kere bile bu şekilde yapmadım. Yanlış yönlendirmeyin lütfen.Sürücüler eski sürümlerin artıklarını veya regedit'de olan kısımları tam silemiyor ve hata alıyor bazen, bu gibi durumlara sebep verebiliyor. Örnek eski bir ses sürücünüzü var yeni ses sürücüsü üstüne direk yüklerseniz hata alırsınız ve olan ses'de gider. Sizin bilginiz eksik bence.