RX 6800 XT sistemde 23.9.2 sürümü inmiyor

Öyle bir şey yok yanlış yönlendirmeyin, ciddi sorunlar dışında sürücü kaldırıp temiz kurulum yapmaya gerek yok.

AMD Radeon: Adrenalin software guncellemeri kendi uygulamasinda hata vermeden yuklemesi genellikle olmuyor zaten. Ya yukledikten sonra hatalar ya da yuklenmeme, %90'da kalma falan.

DDU ile surucuyu temiz silip kurmak bu sorunu cozebilir.

Böyle bir durum yok. 10 yıldır bir kere bile bu şekilde yapmadım. Yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Bu dogru, eski suruculerin dosyalari, Regedit girdileri kalabilir. Bu da cakismaya sebep olabilir ya da stabilsizlik sorunlara.

Sürücüler eski sürümlerin artıklarını veya Regedit'de olan kısımları tam silemiyor ve hata alıyor bazen, bu gibi durumlara sebep verebiliyor. Örnek eski bir ses sürücünüzü var yeni ses sürücüsü üstüne direk yüklerseniz hata alırsınız ve olan Ses'de gider. Sizin bilginiz eksik bence.

Sen doğrusunu yönlendir dostum, arkadaşın neden adrenalin uygulaması gözüküyor sun bakalım çözümünü.

Senin ki bir çözüm değil ki? "Her güncellemede DDU'ya da AMD Cleanup Utility ve temiz kurulum" öneriyorsun. Bu arkadaşın sorununa çözüm değil, aksine yanlış yönlendirme. Sun bakalım çözümünü diye ahkam kesmene de gerek yok, yanlış bilgi gördüm gereğini yaptım olay bu.

Bu dogru, eski suruculerin dosyalari, Regedit girdileri kalabilir. Bu da cakismaya sebep olabilir ya da stabilsizlik sorunlara.
Soruyorum sana peki. HER GÜNCELLEMEDE mi yapmak gerekiyor? bu mu doğru bilgi. Sorun yaşandığında yapılır önerimde zaten bu. Fakat ortada bir durum yokken her güncellemede mi yapılması. Tabi ki de hayır.

Senin ki bir çözüm değil ki? "Her güncellemede DDU'ya da AMD Cleanup Utility ve temiz kurulum" öneriyorsun. Bu arkadaşın sorununa çözüm değil, aksine yanlış yönlendirme. Sun bakalım çözümünü diye ahkam kesmene de gerek yok, yanlış bilgi gördüm gereğini yaptım olay bu.
Dostum, ahkam kesme falan yok. Şuan AMD sunucularında herhangi bir sorun vardır, indirme sunucuları aktif değildir anlatabiliyor muyum. AMD'nin kendi sitesinde driver var zaten oradan indiirm DDU ile temiz kurulum yapsın ne dedim ben şimdi.

Son düzenleme:
Dostum, ahkam kesme falan yok. Şuan AMD sunucularında herhangi bir sorun vardır indirme sunucuları aktif değildir anlatabiliyor muyum AMD'nin kendi sitesinde driver var zaten oradan indiirm DDU ile temiz kurulum yapsın ne dedim ben şimdi
Yanlış ifade etme şekli, yanlış bilgi. Sorun yaşarsan yaparsın DDU ile temiz kurulum zaten o çözümünde sorun yok. Sorun her güncellemede oratada hiç bir sorun yokken yap diye bilgi vermen.

Dostum, ahkam kesme falan yok. Şu an AMD sunucularında herhangi bir sorun vardır indirme sunucuları aktif değildir anlatabiliyor muyum AMD'nin kendi sitesinde driver var zaten oradan indiirm DDU ile temiz kurulum yapsın ne dedim ben şimdi.

Dostum sataşacak yer arıyorlar maalesef burada çok var öyle insanlar. Ben hep DDU ile siler yeni olanı kurarım ne zaman sürücünün üstüne kurulum yapsam ya da Radeon'un arayüzünden indirip yükseltme yapsam hep bir sorun yaşadım.

Şart değil, ama yapması daha iyi olur bir üstte yazdım zaten neden olabileceğini vs.
"her Guncelleme'de temiz kurulum yapmanız gerek" yazdığın şeyi alıntılıyorum. Burada sorun olduğunda mı yap demişsiniz acaba? bu yanlış bilgi işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı