RX 6800 XT ve R7 5800X sistem dengeli mi?

Ragy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15-30 gün içinde sipariş edecegim, uzun zamandir arastiriyorum. Uçuk bir fiyat zammı olmazsa soyle bir sistem toplamayi düsünüyorum.

--Ekran Karti: XFX RX 6800 XT

--Islemci: R7 5800X

--Anakart: Asus Prime B550m-a Wi-Fi (emin degilim)

--Ram: Crucial Ballistix 3600MHz CL16 (8x2)

--Kasa: DarkFlash DLS 480

--PSU: MSI MPG A850GF (muhtemelen degistirecegim)

--SSD: Samsung 980 Pro 1TB

--Monitör: Gigabyte G27Q (Stok bulamiyorum)

Bu tarz bir sistem dusunuyorum dengeli mi sizce, degistirebilecegim borseyler var mi?

Arkadaşlar 15-30 gün içinde sipariş edecegim, uzun zamandir arastiriyorum. Uçuk bir fiyat zammı olmazsa soyle bir sistem toplamayi düsünüyorum.

--Ekran karti: XFX RX 6800 XT.

--Islemci: R7 5800X.

--Anakart: ASUS Prime B550M-A Wi-Fi (emin degilim)

--RAM: Crucial Ballistix 3600MHz CL16 (8x2)

--Kasa: darkFlash DLS480.

--PSU: MSI MPG A850GF (muhtemelen degistirecegim)

--SSD: Samsung 980 Pro 1TB.

--Monitör: Gigabyte G27Q (stok bulamiyorum)

Bu tarz bir sistem dusunuyorum dengeli mi sizce, degistirebilecegim borseyler var mi?

Dengeli bence tek sıkıntı (kendi düşüncem) anakart bence sırf Wi-Fi olsun diye 2K para daha fazla verilmez.

Dengeli bence tek sıkıntı (kendi düşüncem) anakart bence sırf Wi-Fi olsun diye 2K para daha fazla verilmez.

Anladim bu sisteme yakisicak guzel bir anakart var mi peki? Wi-Fi olmasina gerek yok hocam.

R7 5800X ısınan bir işlemci, size sıvı soğutma gerekecek.
Onun haricinde sisteminiz güzel.
Bütçenize göre özelleştirmeyle mantis sistem de tercih edilebilir.

Hocam hazir sistem alamiyorum SSD ve RAM elimde oldugu için hazir alirsam israf olacak.

Anladim bu sisteme yakisıcak guzel bir anakart var mi peki? Wi-Fi olmasina gerek yok hocam.

Hocam hazir sistem alamiyorum SSD ve RAM elimde oldugu için hazir alirsam israf olacak.

Hocam fiyat uygunsa elinizdeki RAM ve SSD'yi ekleyebilirsiniz 32 GB RAM ve ek depolama olur.

Hocam fiyat uygunsa elinizdeki RAM ve SSD'yi ekleyebilirsiniz 32 GB RAM ve ek depolama olur.

Hocam ekran karti ozellestirilemiyor, RAM'ler 3200MHz, bendeki 3600MHz sorun olabilir. Bu yuzden hazir sistem almayi dusunmuyorum, öneriniz için teşekkür ederim yine de.

@messinicocugu Hocam Anakart önerisi yapar misiniz acaba?

Hocam ekran karti ozellestirilemiyor, RAM'ler 3200MHz, bendeki 3600MHz sorun olabilir. Bu yuzden hazir sistem almayi dusunmuyorum, öneriniz için teşekkür ederim yine de.

@messinicocugu Hocam Anakart önerisi yapar misiniz acaba?

Bence TUF Pro almaya çalışın:

Bence TUF Pro almaya çalışın:

Hocam biraz arastirdim butcemi asiyor ama bunu almaya calisacagim, daha iyi bir alternatif var mi acaba ayni fiyat?

Anladim bu sisteme yakisicak guzel bir anakart var mi peki? Wi-Fi olmasina gerek yok hocam.

Hocam öyle düşünme, benim de elimde sıfır ssd ve ram vardı, ikisini de taktım ekstradan, bütünüyle maliyet olarak hala çok kârlı bir sistem oldu. Yine de sen bilirsin elbette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı