RX 6800 XT ve Ryzen 5 5600X darboğaz yapar mı?

Yapacağını sanmıyorum, olsa bile fark ettirmeden çok hafif olur. Bu dediğim 1080p için. 1080p üstünde bir çözünürlükte olmaz bile.
 
AMD'nin kendi sorunu RX 7000 serisinde biraz düşürülmüş olsa da 6000 serisinde AMD'nin kendi uygulaması saçma sapan hatalar veriyor.
Uzun süredir kullanıyorum. Nedir o sorunlar? RX5000 serisi desen hak verirdim fakat RX6000 serisi ve sonrası hatalar olabildiğince düşürüldü. Yeni sürücüleri hep kötüydü fakat stabil bir sürüm ile çok bir problem yaşatmıyor. Dediğiniz gibi "İkisi AMD olursa sorun yaratır" gibi bir durum da söz konusu değil. Arkadaş 6800XT ile Ryzen 5600X'i sormuş sen AMD olursa sorun yaratıyor diyorsun.
 
PC yenileyeceğim bu ikisi darboğaz yapar mı?

Hocam yazılım hatası alırsan bunu yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun süredir kullanıyorum. Nedir o sorunlar? RX5000 serisi desen hak verirdim fakat RX6000 serisi ve sonrası hatalar olabildiğince düşürüldü. Yeni sürücüleri hep kötüydü fakat stabil bir sürüm ile çok bir problem yaşatmıyor. Dediğiniz gibi "ikisi AMD olursa sorun yaratır" gibi bir durum da söz konusu değil. Arkadaş 6800XT ile Ryzen 5600X'i sormuş sen AMD olursa sorun yaratıyor diyorsun.

Ben almasın ya da AMD sorun yaratır tarzı bir şey yaratır demek istememiştim bende kullandım ama senin dediğini demeye çalışmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı