NZXT H9 Elite siyah kasa, RX 6800 XT, AMD Ryzen 9 7950x3D, G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB RAM, Kingston KC3000 2TB SSD, Corsair RM1000e 1000W PSU, anakart MSI B650 Tomahawk MSI B650 Gaming Plus ve MSI Pro X670-P arasında kaldım. Parça önerilerinize açığım ve tavsiyelerinize şimdiden müteşekkirim.
Yine yeterli olur ama sizin niyetiniz ileride en üst seviye NVIDIA kartlara geçmek ise direkt şunu alın:
O anakart yola çıkmadan iade et, bütçe çıkarsa Tomahawk çıkmazsa Gaming Plus al. ASUS anakart alınmaz, para tuzağı.Asus Prime B650-PLUS 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX ile değiştirip sipariş ettim.
O anakart yola çıkmadan iade et, bütçe çıkarsa Tomahawk çıkmazsa Gaming Plus al. ASUS anakart alınmaz, para tuzağı.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O anakart yola çıkmadan iade et, bütçe çıkarsa Tomahawk çıkmazsa Gaming Plus al. ASUS anakart alınmaz, para tuzağı.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıkıntı yok, en kötü ihtimal gelir iade edersin.Şu anda Sinerji'den siparişimi iptal edemiyorum seçenek gözükmüyor, 8 saat önce sipariş verdim şimdiden kargoyamı verdiler bu ne biçim iş. Müşteri hizmetlerini arayacağım sabah 8 gibi.
@Spyrous açıklayım. Arkadaşın fazla hakim değil.
Bu aşağıda gördüğün anakart 11700TL, 2x6+2 faz yapısına sahip.
Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X670-P-CSM AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.955,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu gördüğün 6600TL, 2x6+2+1 faz yapısına sahip.
Aralarında 5100TL fiyat farkı var, ve aynı faz yapılarına sahipler. Hatta Gaming Plus yüksek ihtimal 80a değerine sahip bunu teyit etmediğim için kesin konuşmuyorum ama Gaming Plus daha iyi bile olabilir. Farklı özelliklerde var tabii fakat günlük kullanıcıyı ilgilendirmesi gereken konu bu ve M.2 slotları vs. ASUS sadece anakart değil diğer ürünlerinde de saçma sapan bir fiyat polikasına sahip. Elzem durumlar olmadığı sürece tercih edilmemesi gereken bir markadır benim gözümde. Faz yapısı ne işe yarar dersen, işlemci ve diğer bileşenlere giden gücü düzenlerler. İlk gördüğün 2x6, 6, 8 gibi değerler işlemci içindir ve en çok dikkat edilmesi gereken yer oradır.
Sıkıntı yok, en kötü ihtimal gelir iade edersin.
Tomahawk'a çıkamıyorsan bunu al, aldığın ile aynı hatta biraz daha iyi. Normal kullanıcıya fazlasıyla yeterli bu.Şu anda alacağım ASUS anakart 7728,67TL fiyatında, Tomahawk ise Sinerji'den alacağım için 9.552, 96TL. Epeyden baktığım üzere aralarında uçurum kadar bir fark ya da bir uçukluk olduğunu göremedim, fakat buna rağmen para tuzağı var ise iptal etmek isterim. Ayrıca bu 2 model arasında performans farkı var mıdır? Beni aydınlatırsanız Çok sevinirim.
Tomahawk'a çıkamıyorsan bunu al, aldığın ile aynı hatta biraz daha iyi. Normal kullanıcıya fazlasıyla yeterli bu.
B650 Tomahawk > B650 Gaming Plus => B650 Plus.B650 ASUS ile Tomahawk'ın farkını ben çıkartamadım, lütfen bana kısaca veya istediğiniz bir şekilde anlatabilir misiniz?
@Spyrous hangi işlemciyi almaya karar kıldın bu arada, ona da yardımcı olayım. Monitörden pek anlamam ama daha fiyat performans bir model bulunabilir sanki.
B650 Tomahawk > B650 Gaming Plus => B650 Plus.
Böyle sıralayabilirim, Gaming Plus al sen, Tomahawk ile çok fark yok aralarında. Farkları faz yapıları dediğim gibi. Güçlü faz yapısı olursa güçlü işlemci takar ve OC yaparsın kısaca. Dediğim gibi B650 Gaming Plus tercih et. Aradaki fiyat farkına değmez.
@Spyrous Bu parçalardan hangileri elinde?NZXT H9 Elite siyah kasa, RX 6800 XT, AMD Ryzen 9 7950x3D, G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB RAM, Kingston KC3000 2TB SSD, Corsair RM1000e 1000W PSU