RX 6800 XT ve Ryzen 9 7950x3D sistem uyumlu mu?

Bütçe
55.000,00
Sadece ekran kartı elimde.
SSD bunu tercih et hem kendisi daha iyidir hem de ekstra soğutuculu bu model. 7800x3D üzerine alacağın her işlemci fuzili olur onu da ekleyim, doğru karar vermişsin.

RAM'de bunlardan biri, flare X5 çok az daha önde performans konusunda. Biri daha şık biri daha düz, istediğini seç.

Bundan 2 tane olacak.

Bu kit zaten.

Kasa, güç kaynağı ve monitörden çok anlamam, istiyorsan ayrı 2 konu daha aç onlar için.

SSD bunu tercih et hem kendisi daha iyidir hem de ekstra soğutuculu bu model. 7800x3D üzerine alacağın her işlemci fuzili olur onu da ekleyim, doğru karar vermişsin.

RAM'de bunlardan biri, flare X5 çok az daha önde performans konusunda. Biri daha şık biri daha düz, istediğini seç.

Bundan 2 tane olacak.

Bu kit zaten.

Kasa, güç kaynağı ve monitörden çok anlamam, istiyorsan ayrı 2 konu daha aç onlar için.

Ben en iyisi son rütüş icabı bir konu açayım ve müşteri hizmetlerinden iptal yapayım iyicene ayarımı yapayım öyle siparişimi vereyim. Sağ olun SSD, RAM ve anakartta çok yardımcı oldunuz.

Ben en iyisi son rütüş icabı bir konu açayım ve müşteri hizmetlerinden iptal yapayım iyicene ayarımı yapayım öyle siparişimi vereyim. Sağ olun SSD, RAM ve anakartta çok yardımcı oldunuz.
Etiket at bana konu açınca, saçma öneriler falan gelirse müdahele ederim.

Etiket at bana konu açınca, saçma öneriler falan gelirse müdahale ederim.

Konuyu açtım ama "sistem toplama konu limiti aşımı" olduğu için sustur ile uyarı yedim, sanırım yeni konu açamayacağım bunun üzerinden devam etmeliyim.

NZXT H9 Elite siyah kasa, RX 6800 XT, AMD Ryzen 9 7950x3D, G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB RAM, Kingston KC3000 2TB SSD, Corsair RM1000e 1000W PSU, anakart MSI B650 Tomahawk MSI B650 Gaming Plus ve MSI Pro X670-P arasında kaldım. Parça önerilerinize açığım ve tavsiyelerinize şimdiden müteşekkirim.

Ekran kartı RX 6800 XT

İşlemci AMD Ryzen 7 7800x3D 15.066TL

Anakart MSI B650 Gaming Plus 6.649TL

SSD Kingston Fury Renegade 2TB sfyrdk/2000G soğutuculu 5.073TL

RAM G.Skill flare X5 DDR5 32 GB (2x16) 4.650, 02TL

PSU DeepCool 850W PX850-G 80+ Gold 4929TL

Monitör Dell G3223D 13.699, 00TL

Kasa Dragos north premium l fanlı ATX mid Tower 4.289TL

Bileşenler artık böyle oldu. Hala önerilere açığım yardımlarınız için teşekkür ederim.

@Spyrous İşlemci daha uyguna var, kasa-PSU monitör @BerkayZ87 hocam görürse bakar belki.

Bu bahsi geçen bileşenlere ne kadarlık bir bütçe var? Ona göre öneri yapabilirim.

Bu bahsi geçen bileşenlere ne kadarlık bir bütçe var? Ona göre öneri yapabilirim.

Monitör şu anda elimde geldi, kasa ise yolsa kargoda şuan, geri kalan bileşenler için 45-50k kadar çıkabilirim şu anlık seçili bileşenlerin toplamı 36.367TL ediyor. Ekran kartı ise çok önceden elimdeydi zaten ileride değiştireceğim şimdilik gerisini uzun vadeli ve yüksek grafikte oynatacak bir biçimde olması kafi.
(Ayrıca montör için konu açmıştım monitör önerisini siz yapmıştınız çok memnun kaldım teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
(Ayrıca montör için konu açmıştım monitör önerisini siz yapmıştınız çok memnun kaldım teşekkür ederim.)
Hayırlı olsun, konuyu hatırlamıyordum, sen dedikten sonra baktım, G3223D almışsın sanırım, güzel monitördür :)

Kalan bileşenler nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı