RX 6800'lü hazır sistem ne zaman gelir?

Hocam o ekran kartlarının yanında bizimkiler kötü mü duracak yeni rx 6800 gibi ekran kartları kaç sene sonraki oyunları oynatabilir.

Kötü durmayacak ama bir kartı çıkışından 2+ sene sonra sıfır almaya kalkmak pek f/p bir adım olmuyor.

Şu anda sıfır bir karta 30.000 TL verecek olsan RTX 3090 mı alırdın yoksa 4080 mi?

Kötü durmayacak ama bir kartı çıkışından 2+ sene sonra sıfır almaya kalkmak pek f/p bir adım olmuyor.

Şu anda sıfır bir karta 30.000 TL verecek olsan RTX 3090 mı alırdın yoksa 4080 mi?
Ama bu bütçeli fiyata ne alabilirim ki hazır sisteme maksimum 26 ödeyebilirim araştırır mısınız en iyisini 4050 4060 lı sistemler bu fiyatlarda olur mu

@xorram 26K fazla böyle bir sistem için ben senin yerinde olsam marka vb. takmadan @messinicocugu attığını alır geçerdim.

Ayırca 4050-4060 1 seneye ancak çıkar ve ucuz olurlar daha 3050 çıkalı bir sene oldu.
Hocam anakartını sevmedim değiştirilmiyor 4070 kaç tl olur çok acil değil yaza kadar bekleyebilirim

4070 ile 6800 arasında çok fazla bi performans farkı olacağını sanmıyorum. Doların ne olacağı da pek belli değil. 6800 ya da bulabilirsen 3080li bi sistem alabilirsin o fiyata.

17.400 TL civarı yalnızca kasa değişim seçeneğiyle satın aldım henüz gelmedi.
İlerleyen zamanlarda işlemci soğutucu takviyesi yapacağım şu an önceliğim bir monitör
1080P-2K Ultra ayarlarda sistem işimi görür diye düşünüyorum.
Aldığım sistem hakkında olumlu olumsuz dönüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…