xorram
Picopat
Yani güzel bir kart değil miRX 6800 gibi bir kart daha ömrü var, tabii ki güncel olması daha iyi olur.
Yani güzel bir kart değil miRX 6800 gibi bir kart daha ömrü var, tabii ki güncel olması daha iyi olur.
Hocam o ekran kartlarının yanında bizimkiler kötü mü duracak yeni rx 6800 gibi ekran kartları kaç sene sonraki oyunları oynatabilir.
Güzel kart, lakin daha güncel kartlar varken tercih edilmez.Yani güzel bir kart değil mi
Ama bu bütçeli fiyata ne alabilirim ki hazır sisteme maksimum 26 ödeyebilirim araştırır mısınız en iyisini 4050 4060 lı sistemler bu fiyatlarda olur muKötü durmayacak ama bir kartı çıkışından 2+ sene sonra sıfır almaya kalkmak pek f/p bir adım olmuyor.
Şu anda sıfır bir karta 30.000 TL verecek olsan RTX 3090 mı alırdın yoksa 4080 mi?
Hocam anakartını sevmedim değiştirilmiyor 4070 kaç tl olur çok acil değil yaza kadar bekleyebilirim@xorram 26K fazla böyle bir sistem için ben senin yerinde olsam marka vb. takmadan @messinicocugu attığını alır geçerdim.
Ayırca 4050-4060 1 seneye ancak çıkar ve ucuz olurlar daha 3050 çıkalı bir sene oldu.
Hocam anakartını sevmedim değiştirilmiyor 4070 kaç tl olur çok acil değil yaza kadar bekleyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.