RX 6800XT kaç derece olmalı?

noxstane

Hectopat
Daha fazla  
RX 6800XT ekran kartım yük altında iken 81-84 derece arasında takılıyor MSI Afterburner uygulamasından baktığımda %40-42'lik bir fan hızına sahip, boşta iken 60-65 civarı sizce bu sıcaklık değerleri normal midir, normal olsa bile 3-4 aylık yaz sezonu içerisinde sistemime kalıcı bir hasar veya zarar verme ihtimali var mıdır?
Not: Antalya'da oturuyorum evim çatı katı ve klimasız odadayım.

Son düzenleme:
Modeli ne modelden modele değişir mesela referans tasarıma göre 80 dereceler çok muhim değil bıraktığım videodanda bakabilirsin sıcaklıklara ama bende 6800XT MSI Gaming X Trio var mesela Core clock 2500 üstü olmasına rağmen buz gibi oyunlarda falan da 65 maximum 70 derece oyunlardan kastımda RDR2, Last of Us, Dying Light 2 ve O tarz AAA oyunlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1717754434436.png
    1717754434436.png
    238,3 KB · Görüntüleme: 28
Modeli ne modelden modele değişir mesela referans tasarıma göre 80 dereceler çok muhim değil bıraktığım videodanda bakabilirsin sıcaklıklara ama bende 6800XT MSI Gaming X Trio var mesela Core clock 2500 üstü olmasına rağmen buz gibi oyunlarda falan da 65 maximum 70 derece oyunlardan kastımda RDR2, Last of Us, Dying Light 2 ve O tarz AAA oyunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XFX markasının ekran kartına sahibim birkaç araştırma yapmıştım ilk aldığım zaman çok sıkıntı olmaz denilmişti ancak yine de tedirgin oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı