RX 6800XT oyunlarda düşük watt kullanımı

Oyun sırasında Alt Tab yaptıgında dahi kullanımlar gercegi yansıtmayacak, neden HWiNFO ile bilgi istediniz?

Dostum anlık degerleri gormek istiyorsan MSI Afterburner indirip bakabilirsin.
Bottleneck için değil, gpu reliabilty voltage gibi sorun yaşıyor mu yaşamıyor mu görmek için fabrika çıkışlı oclerde yaşanan bi sorun, cpu da ekstra birşey var mı yok mu görmek için, anlık olarak göremeyeceğimin farkındayım

Yukarıda attım hocam oyun sonrası ss lerini fakat iyi bir darboğaz yaşıyorum gibi... %95 97 seviyesinde 220 230watt gördü ekran kartım

Peki sizce ne yapmak lazım? 2K monitör alsam sizce tam güç kullanılır mı? Ve FPS te sizce ne kadar değer kaybederim?

hocam bilmiyorum elden ringde rtx fulledim ve %98 kullanım gözüküyor ona rağmen 130w ben cidden anlamıyorum neden böyle olduğunu.

Son düzenleme:
Diğer oyunlarda nasıl hocam? Belki oyuna has bir durum olabilir.

Diğer oyunlarda nasıl hocam? Belki oyuna has bir durum olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakım hocam ayarlar aynı benim işlemcim 47.75 GHz'e o.c. Li bir de. Ona rağmen bu arakdaş 250W alıyor.

DL2 de denedim %99 kullanımda 220W tüketti.

Cyberpunkta denedim %96 civarı kullanımda 200 210w tüketti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…