Elektronik RX 6800XT sistem 35000 TL!

Bu sahibinden hesabının iki üç farklı kişiden ifşasını okudum. Donanımhaber’de de konuları açılmıştı. Bu bilgi 1 yıldız verilen ilanları haklı çıkartıyor, adam ikinci el ürünleri sıfır diye satıyor millete, faturalı diyor fatura atmıyor falan. Uzak durulması gerekir, hatta konu kapatılsa daha iyi olur.

Parçaların sıfır olma ihtimali Steam'in tekrar TL'ye geçme ihtimalinden bile daha az

Eğer arkadaşın dediği satıcıysa kaçın direkt. Sahibinden üzerinde farklı isimlerle yıllardır sıfır dediği 2. el ürünleri pazarlıyor. Hatta bi abimize ölüm tehdidi videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Yine de ben risk almak istiyorum diyen alabilir. Hem, her tecrübe yenilen bir kazıktır. Böylece tecrübe edinmiş olur arkadaşlar.

Trendyol veya Hepsiburada gibi yerler abartılı fiyat sunuyor. Bu kasaya bu para verilirse evin yolunu zor bulurum ben.

35k sistemde 512GB SSD,PSU 500watt üstü diyor.

Neyse.... Holding sahibi alsın bari.

Ben de diyorum bu ismi nerden hatırlıyorum. Aynen, sahibindende ki gaming türkiye isimli dolandırıcı bu.

Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

VENTUS BİLGİSAYAR

Güncel sahibinden ismi aero bilgisayar

İfşalandıkça isim değiştirir.

Hepsiburada ve trendyol ismi TRGaming adı altında satış yapmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…