Size bu satıcının kim olduğunu anlatayım. Kendisi yıllanmış bir yalancıdır. (Dolandırıcı diyemiyorum, alışveriş yapmadığım için dolandırıcı diyemem ama ikinci el ürüne sıfır diyerek yalan söylüyor.) Şahsın ismi Mustafa ELYILDIRIM idi. Çok eskiden benim tüm ilanlarıma ölü fiyat vererek ürün almaya çalışırdı. O zamandan beri milletten aldığı bu ikinci el ürünlerin kapağının açıldığı yere yuvarlak şeffaf bant yapıştırıp sıfır, kapalı kutu diye satardı ve hala bunu yapmaya devam ediyor. Satıcının şuan ki trendyol mağazası sizin linkini attığınız TR GAMING mağazasıdır. Sahibinden mağazası ise Gaming Türkiye isimli mağazadır. Buralardan kesinlikle uzak durmanızı öneriyorum. Son bir örnekle bu şahsın veya şahısların ifşasını bitireyim. En son görselde gördüğünüz gibi Gigabyte Gaming RTX 3090 ekran kartı koymuş ilana ve sıfır demiş. Kırmızı yuvarlakta gördüğünüz üzere yuvarlak şeffaf bant yapıştırmış kutunun açıldığı yere. Gigabyte 3000 seri kartlarda bu şekilde bir bant yer almaz. Yuvarlak bu şekilde koruma bandı ZOTAC, ASUS markalarında oluyor. MSI ve Gigabyte'da olmuyor.
Bence yeterli olmuştur. Teşekkürler
Eki Görüntüle 2032513
Eki Görüntüle 2032514