Peki sanallaştırıcı yöntemiyle görüntüyü 2k'ya çeksem ne kadar fark eder? Cüzi bir miktarda değişim olması kurtarır gibi duruyor. İnternetteki testlerde ahım şahım bir darboğaz yok gibi. %20-30 civarlarında.İki kart için de 1080p'de yapar.
Yapabilirsin hem daha kaliteli bir görüntü alırsın. Native 2 k kadar olmasa da.Peki sanallaştırıcı yöntemiyle görüntüyü 2k'ya çeksem ne kadar fark eder? Cüzi bir miktarda değişim olması kurtarır gibi duruyor. İnternetteki testlerde ahım şahım bir darboğaz yok gibi. %20-30 civarlarında.
Anladım. Umarım darboğazı kesebilecek kadar etkin olabilir bu çözüm yolu...Yapabilirsin hem daha kaliteli bir görüntü alırsın. Native 2 k kadar olmasa da.
aynı durumu rtx 4080 ve amd r5 5600x ile yaşıyorum. sanal çözünürlük kurtarıyor.Anladım. Umarım darboğazı kesebilecek kadar etkin olabilir bu çözüm yolu...
Oynadığınız oyunlar nedir genel çerçeveyle? Açık dünya tarzı mı? Benim şahsen endişe duyduğum husus AC:Valhalla'da darboğaz yaşayabilecek olmam.aynı durumu rtx 4080 ve amd r5 5600x ile yaşıyorum. sanal çözünürlük kurtarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.