Güçlü güçlü ama Ray Tracing'i açınca s*çıyor.
Hocam AMD kartta RT'mi açılır.
Güçlü güçlü ama Ray Tracing'i açınca s*çıyor.
Canım kardeşim sana bu kartla en yeni oyunlarda en yüksek ayarlarda oynayacağımı kim söyledi ki? Şu an 75Hz monitör kullanıyorum. Almışken 75 üstü alacağım. 2K’da ultra ayarlarda 100 Fpslere kadar çıkan bir ekran kartı. İleride yükselteceğim tabii ki.
Ray tracing'i açamazsam ne işe yarar bu kart.Hocam AMD kartta RT'mi açılır.
Ray Tracing'i açamazsam ne işe yarar bu kart.
Teşekkürler.
Ben sana saygısızlık yapmadım yanlış anladın beni. Eğer seni üzdüysem özür dilerim kardeşim. Benim bütün çemkirmem AMD'ye idi. Bir sene önce aldım en iyisi diye MSI Gaming Z RX 6900 XT. Almaz olaydım. Monitör tavsiyem de samsung odyses serisine bir bak derim.Aynen masaüstü olduğu için istediğim gibi para biriktirdikçe yükseltiyorum. Böyle arkadaşlar da saygısızca atıp tutuyorlar. Soruyu cevaplayacağına anca boş yapabiliyorlar. Elbette bende biliyorum 165 fps alamayacağımıYorumun ve önerin için teşekkürler dostum.
Eyvallah hocam. Ben yanlış anladım o zaman. Aslında ben genel olarak memnundum. Saf güç olarak güçlü bir ekran kartı. Sapphire OC Edition almıştım ben. DLSS olmadığı için tabii daha geri de kalıyor ama Nvidia ile arasında bayağı fiyat farkı vardı.Ben sana saygısızlık yapmadım yanlış anladın beni. Eğer seni üzdüysem özür dilerim kardeşim. Benim bütün çemkirmem AMD'ye idi. Bir sene önce aldım en iyisi diye MSI Gaming Z RX 6900 XT. Almaz olaydım. Monitör tavsiyem de samsung odyses serisine bir bak derim.
Ha benimde çemkirme sebebim tam olarak bu. Niye AMD 'de bu teknolojiler yok DLSS gibi. Adamlar nerdeyse tüm oyunlara entegre etmişler. AMD ise bi FSR 3 çıkaracak desteklediği oyun sayısı bir elimin parmak sayısı kadar. Allahtan FSR 3 açık kaynaklı kod olarak dağıtıldı. Şu an FSR 2 destekleyen her hangi bir oyunu FSR 3'e çevirebiliyorsun tabi bunun da ekmeğini modcular yiyor. Para ile satıyor ipneler. Allahtan ben buldum bedavadan indirdim zamanım olunca buraya da koyacağım. Bu mod sayesinde Alan Wake 2 'yi oynayabiliyorum. Yoksa bu kartla o mod olmadan ray tracing kapatılmış vaziyette bile yine oynayamadım. Ya kasıtlı yapılmış Nvidia'ya kart sattırtmak için yada RX 6900 XT tırt yani.Oyun oynamaya yarar. Hocam siz 3090 ile falan karıştırdınız herhalde. Ayrıca NVIDIA kartlarda da RT açınca ve DLSS açmayınca FPS yerin dibine giriyor.
@Saint Lucia Hocam kusura bakmayın ikinci kez etiketledim ama size göre kararımı değiştireceğim. Yoksa AOC olanı alacağım büyük ihtimal.Teşekkürler.
@Saint Lucia
Selamlar,
Sizce bu monitöre verilen fiyat farkı değer mi?
![]()
MSI G274QPF-QD Monitör
MSI G274QPF-QD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
vs.
AOC Gaming Q27g2s
Ya da siz zaten mesajları inceleyip önerebileceğiniz bir ürün varsa ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.
@Saint Lucia Hocam kusura bakmayın ikinci kez etiketledim ama size göre kararımı değiştireceğim. Yoksa AOC olanı alacağım büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.