RX 6900 XT Custom driver kurulumu nasıl yapılır?

zreixtt

Decapat
Arkadaşlar ekran kartim RX 6900 XT. Cogu oyunda tam performansimi alamiyorum. Ornegin Rust'da sadece kartin %30'u kullaniliyor CPU ise %50 CPU'm Ryzen 7 5700X.
Rust'in optimizesinin kotu oldugunu bildighim icin cok sıkıntı etmiyecegim ama diger oyunlarda da daha yuksek FPS alinabilecegini dusunuyorum tam performansi alamadigimi dusunuyorum. Biraz arastirdim ve Custom AMD driver diye bir olay varmis zarari da yok bildigim kadariyla. Nasil kurabilecegimi ogretebilecek birisi var mı?

Arkadaşlar ekran kartim RX 6900 XT. Cogu oyunda tam performansimi alamiyorum. Ornegin Rust'da sadece kartin %30'u kullaniliyor CPU ise %50 CPU'm Ryzen 7 5700X.
Rust'in optimizesinin kotu oldugunu bildighim icin cok sıkıntı etmiyecegim ama diger oyunlarda da daha yuksek FPS alinabilecegini dusunuyorum tam performansi alamadigimi dusunuyorum. Biraz arastirdim ve Custom AMD driver diye bir olay varmis zarari da yok bildigim kadariyla. Nasil kurabilecegimi ogretebilecek birisi var mı?

RX 6900 XT 5700X düşük performans normal değil rust optimizasyon kötü ama genel sorun olabilir Custom driverlar resmi değil çok riskli kesinlikle önermem sistem bozulabilir önce resmi driverı DDU ile temiz kur oyun içi ayarları RAM hızını kontrol et.

RX 6900 XT 5700X düşük performans normal değil Rust optimizasyon kötü ama genel sorun olabilir Custom driverlar resmi değil çok riskli kesinlikle önermem sistem bozulabilir önce resmi driverı DDU ile temiz kur oyun içi ayarları RAM hızını kontrol et.

DDU ile hiç kurmuyorum ben dddirek siteden driveri aratiyorum yukluyorum saglikli degilmiymis?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı