RX 6900 XT için problemsiz sürücü önerisi

totra_proska

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Fazla rahatlık battığı için RX 6000 sersinde Frame generation desteği olan beta sürücüyü indirdim, ilk başta iyiydi ardından çoğu oyun çökmeye başladı.
Bende madem indiriyoruz en son sürücüyü indireyim dedim o da aynı şekilde çöküyordu.

Özetle RX 6900 XT için en güncel ve sorunsuz driver hangisidir?
Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok makbule geçer, 6 Mbps internet ile driver indirip denemek uzun sürüyor da.

@deadfellow
Sizin kullandığınız driverin sürümü nedir?

Hangi oyun çöküyor ? Ben Overclocklu beta hariç her sürüme zıplıyorum. Hiçbir sorun yok oynadıklarımda

Metro Exodus, RDR2, NFS heat, DOOM başka da denemedim zaten.Eki Görüntüle 2007981
Bu hatayı verip duruyordu.
Rdr2 oynadım ben de dostum. Arkadaşımın satmam için verdiği 6900xt'yi söktüm birkaç gün önce 6800xt'yi taktım yine sorun yok. Temiz olsun diye 23.09 vardı 23.11.1 kurulu şu an. Bu hatanın çok fazla sebebi var. Stabiliteyi bozan bir şey görürse direk hataya düşüyor.

Evet çökme her zaman AMD sürücülerinden de kaynaklanmiyor aslında, eğer WHQL kurulu ise ve benzer çökmeler rapor edilmemişse sistemle ilgili farklı durumları da kontrol etmekte yarar var. Mesela benim ram bozuktu ama hatayı hep AMD sürücüsü veriyordu ta ki Rami değiştim problem kalmadı. OC olur, UV olur, farkli bir cihazın sürücüsü olur, oyun cracklidir olur vs vs. Ekran kartı sürücüsünü temizleyip önerilen sürücüyü kurup dene, eğer hala hata almaya devam edersen bu hatanin başlangıcında sistemde ne gibi değişiklikler yaptığıni düşünüp ona göre denemeler yapman gerek.

Sistemde tek değişen driver sürümü olduğunundan başka bir şeyde sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam öyleyse DDU ile sürücüyü temizle tekrar WHQL sürücüleri yükle sorunun çözülmesi lazım.

Hocam öyleyse DDU ile sürücüyü temizle tekrar WHQL sürücüleri yükle sorunun çözülmesi lazım.
Deneyelim, umarım olur.

@101982
Bu arada konudan bağımsız bir sorum olacak, Pearless Assasian 120 SE ile 5800x3D max kaç derece gördün ?

Bende aynı soğutucudan sipariş verdim de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…