RX 6900 XT için problemsiz sürücü önerisi

totra_proska

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Fazla rahatlık battığı için RX 6000 sersinde Frame generation desteği olan beta sürücüyü indirdim, ilk başta iyiydi ardından çoğu oyun çökmeye başladı.
Bende madem indiriyoruz en son sürücüyü indireyim dedim o da aynı şekilde çöküyordu.

Özetle RX 6900 XT için en güncel ve sorunsuz driver hangisidir?
Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok makbule geçer, 6 Mbps internet ile driver indirip denemek uzun sürüyor da.

@deadfellow
Sizin kullandığınız driverin sürümü nedir?

Deneyelim, umarım olur.

@101982
Bu arada konudan bağımsız bir sorum olacak, Pearless Assasian 120 SE ile 5800x3D max kaç derece gördün ?

Bende aynı soğutucudan sipariş verdim de merak ettim.

Cinebench R23 attım. Msi combo strike 3 seçili yani -30 curve optimizer var. Haliyle throttle giriyor ama 14700 puan alıyorum testten. Fanlar stok değil. 2 tane Arctic P12 var. %100 fan hızında. Oyunlarda da 50-60w civarında kullanılıyor. %65 fan hızında 55-70 derece arası oynuyor.

Artic 280mm sıvı soğutma ile aralarında 2-3 derece fark var, harbiden baya iyi kule fan. Bulunmaz nimet.

Montajı içinden çıkan termal macunla mı yaptın ? MX-6 muadili bir macun çıkıyor diye biliyorum.

Artic 280mm sıvı soğutma ile aralarında 2-3 derece fark var, harbiden baya iyi kule fan. Bulunmaz nimet.

Montajı içinden çıkan termal macunla mı yaptın ? MX-6 muadili bir macun çıkıyor diye biliyorum.

Sıvı soğutmadan nefret eden benim için de gerçekten öyle. MX-6 vardı onu kullandım. Bir A12x25 ya da T30 hakediyor bu blok ama bakalım hayırlısı

Sıvı soğutma neden sevmiyorsunuz la bence güzel bir icat. Fan hızını minumuma çek kullan mis gibi.

Sıvı soğutma neden sevmiyorsunuz la
Sıvı soğutma diye bir şey yok ki, sıvıyla taşıyıp yine havayla soğutuyorsun.
Neden direk işlemci üzerinde soğutmak varken taşıyıp verim düşüreyim ki ?

Bahsi geçen kule fan şimdiye kadarki tüm 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi.
280 ve 360mm ile yarışıyor.

Bir A12x25 ya da T30 hakediyor bu blok ama bakalım hayırlısı
Aklımdan geçmiyor değil ancak 3-5 derece için blok parası kadar fana veresim yok

Hocam ben 23-2-1 sürücüsüne geçtiğimde PC, Windows'ta siyah ekran vermeyi bıraktı. Sonrasında bende kaşındım 23-5-2'e geçtim ve monitörde oluşan bazı hatalar harici hiç hata almadım. Eğer ki yine olursa bir de 23-5-2 deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…