RX 6900 XT için Ryzen 5 5600X alınır mı?

Bütçe
15000
Güçlü ekran kartıyla fps çok yükselir ve işlemciniz bu fps değerlerini korumak için çok yüksek kullanım değerlerinde çalışmak zorunda kalacaktır. 2k için 5900x öneririm. Hatta yıl sonunu bekleyip çıkarsa zen3+ bir model almanız daha iyi olur. Ben rx 6800 ile 5600x kullanıyorum 1080p monitörde. Çoğu oyun 150-250 fps arası çalışıyor ve işlemci kullanımı çok yükseliyor. İşlemci kullanımının yüksek olması stabiliyeyi etkileyebilir.
 
Güçlü ekran kartıyla FPS çok yükselir ve işlemciniz bu FPS değerlerini korumak için çok yüksek kullanım değerlerinde çalışmak zorunda kalacaktır. 2K için 5900X öneririm. Hatta yıl sonunu bekleyip çıkarsa zen3+ bir model almanız daha iyi olur. Ben RX 6800 ile 5600X kullanıyorum 1080p monitörde. Çoğu oyun 150-250 FPS arası çalışıyor ve işlemci kullanımı çok yükseliyor. İşlemci kullanımının yüksek olması stabiliyeyi etkileyebilir.

Ülkemizin durumu belli hocam o bana kalırsa R9 işlemci o kadar paraları hak etmiyor zaten işlemcim var ben sadece ekran kartı arıyorum şahsi fikrim ise çok rahat kaldırabileceğini düşünüyorum testlere baktım FPS düşmesi donma kasma hiçbir sıkıntı yaratmamış yorumunuz için teşekkür ederim.
 
2 k testlerine çok baktım bir sıkıntı göremedim hocam yine de teşekkürler yorumunuz için.
Ben gördüm, sen nasıl göremedin? İşlemci kullanımına değil GPU kullanımına bak. İşlemci 720p de bile %50 görünebilir. Önemli olan GPU kullanımı.
 
Ben gördüm, sen nasıl göremedin? İşlemci kullanımına değil GPU kullanımına bak. İşlemci 720p de bile %50 görünebilir. Önemli olan GPU kullanımı.

Buyur hocam Smart Access Memory açık FSR kapalı olan bir video ben hala bir sıkıntı göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı