RX 6900 XT Master LCD ekranı kapandı

@EnsarT57 3060 Ti versiyonunu kullanıyordu. Galiba o da benzer bir sorun yaşamıştı.

Aynen hocam benim ekranda sıcaklık değerleri falan yanlış yazıyordu. 50 kere sil yükle yaptım hiçbir şey değişmedi. 3-5 gün sonra kendi kendine düzeldi. Ama LCD ekran bilgisayar açılırken çalışmıyorsa bozulmuştur. Bilgisayar açılıyorken ekranda Aorus falan yazıp animasyon gösteriyorsa uygulamayı silip yeniden yükleyin.

Aynen hocam benim ekranda sıcaklık değerleri falan yanlış yazıyordu. 50 kere sil yükle yaptım hiçbir şey değişmedi. 3-5 gün sonra kendi kendine düzeldi. Ama LCD ekran bilgisayar açılırken çalışmıyorsa bozulmuştur. Bilgisayar açılıyorken ekranda Aorus falan yazıp animasyon gösteriyorsa uygulamayı silip yeniden yükleyin.

Gerçekten dediğin gibi kendi kendine düzeldi inanılmaz bir şey. ☺️
Edindiğim bilgilere göre gigabyte anakartlarda yazılım sorunu olduğu için bu gibi sorunlar çok yaşanıyormuş . Belkide doğrudur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı