@Bacici668 seni üzmek istemem ama Rampage psuları çoğunlukla üretim aşamasında ucuz mağzemelerle üretildiğinden anlık elektrik gitmelerine karşı veya vb. durumlarda sıkıntı çıkartabiliyor bundan dolayıda pek tercih edilmez.
@Bacici668 seni üzmek istemem ama Rampage PSU'ları çoğunlukla üretim aşamasında ucuz mağzemelerle üretildiğinden anlık elektrik gitmelerine karşı veya vb. durumlarda sıkıntı çıkartabiliyor bundan dolayı da pek tercih edilmez.
Dostum bu model ile ilgili bilgim yok . Başka bunla ilgili başlıklara baktım pek tavsiye edilmiyor. Tabiki kendinde bir bak derim. Eğerki hazır sistem ile alıyorsan bütün seçeneklerin olduğu yeri fotoğraf alıp yeni bir başlık açıp ordan bilgi sahibi olabilirsin.
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...