Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7700X İşlemci
32 GB 6000 Mhz Ram
1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD
Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı
ASUS ROG Strix X670E-A Anakart
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1JPNpCjlfvczSRcrjmH4-3MgI_4JKdNvo/view?usp=drive_link
- RAM
- 64 GBGSKILL 6000 Mhz CL32
- SSD veya HDD modeli
- 2 TB PCIe 5.0 SSD + 2 TB PCIe 4.0 SSD
- Ekran kartı
- Sapphire RX 6900 XT Nitro+ OC SE
- Anakart
- ASUS ROG STRIX X670E-A Gaming Wi-Fi
- İşlemci
- Ryzen 7 7700X
Merhaba değerli Technopat sakinleri,
Geçen haftalarda bu reset sorunlarıyla boğuşmaya başladım. Bazen klavye ve mouse taksam bile sadece bu sebepten bile reset atabiliyor. Ses sürücüsüyle ilgili bir sorun var diye düşünüp sürücüyü devre dışı bıraktığımda sorunun çözüldüğünü gözlemliyorum fakat bu sefer de ses alamıyorum. Temiz bir format denedim ve Windows sürücüleriyle gelen ses sürücüsünü kullandım, yine aynı sorun oldu. Temiz format atıp anakartımın sitesinde olan sürücü ile denedim, yine aynı sorun baş gösterdi. Minidump dosyası linktedir. Çözüm önerilerinizi beklemekteyim.
Geçen haftalarda bu reset sorunlarıyla boğuşmaya başladım. Bazen klavye ve mouse taksam bile sadece bu sebepten bile reset atabiliyor. Ses sürücüsüyle ilgili bir sorun var diye düşünüp sürücüyü devre dışı bıraktığımda sorunun çözüldüğünü gözlemliyorum fakat bu sefer de ses alamıyorum. Temiz bir format denedim ve Windows sürücüleriyle gelen ses sürücüsünü kullandım, yine aynı sorun oldu. Temiz format atıp anakartımın sitesinde olan sürücü ile denedim, yine aynı sorun baş gösterdi. Minidump dosyası linktedir. Çözüm önerilerinizi beklemekteyim.