Geçen hafta tüm oyunlar çalışıyordu. Sonra Uncharted 4 çok kasmaya başladı, sonra Game Pass'teki oyunlar çalışmamaya başladı. Şimdi ise steamdekiler çalışmıyor. AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı hatası verip duruyor tüm oyunlarda. Gamepasstekilerde ise UE 4 oregon hatası verip sonra AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı diyor.
Hocam sorun bir tane oyun değil. 10 tane bunlar da sadece denediklerim. Diğerlerini bilmiyorum. Ama normalde hepsi tıkır tıkır çalışırdı. Şimdi ise çalışmıyor. Sadece Steam değil yani olay. Bu yüzden oyun dosyaları ile ilgili değil olay.
AMD Radeon uygulamasında muhtemelen bir ayarı değiştirdim yanlışlıkla bu yüzdendir. Sorun kesinlikle ekran kartında.
Hocam sorun bir tane oyun değil. 10 tane bunlar da sadece denediklerim. Diğerlerini bilmiyorum. Ama normalde hepsi tıkır tıkır çalışırdı. Şimdi ise çalışmıyor. Sadece Steam değil yani olay. Bu yüzden oyun dosyaları ile ilgili değil olay.
AMD Radeon uygulamasında muhtemelen bir ayarı değiştirdim yanlışlıkla bu yüzdendir. sorun kesinlikle ekran kartında.
Bir ayarı değişseniz dahi driverı silip yüklediniz. Yani tüm amd ayarlarınız sıfırlandı. Sorun başka birşeyden kaynaklanıyor ama neyden hiçbir fikrim yok. Son çare temiz bir format atıp tekrar deneyin hocam. Çünkü sorun eskiden yoktu yeni formatladım dediniz. Muhtemelen format sırasında bir hata yaptınız.
Bir ayarı değişseniz dahi driverı silip yüklediniz. Yani tüm AMD ayarlarınız sıfırlandı. Sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor ama neden hiçbir fikrim yok. Son çare temiz bir format atıp tekrar deneyin hocam. Çünkü sorun eskiden yoktu yeni formatladım dediniz. Muhtemelen format sırasında bir hata yaptınız.
Hocam format tek çare o zaman, ayrıca neden bu kadar beklediniz ki format için, o testlere o kadar saat harcayacağınıza çoktan temiz kurulum yapıp her şeyinizi geri yüklemiştiniz.
Hocam format tek çare o zaman, ayrıca neden bu kadar beklediniz ki format için, o testlere o kadar saat harcayacağınıza çoktan temiz kurulum yapıp her şeyinizi geri yüklemiştiniz.