RX 6900 XT sistemde hiçbir oyun çalışmıyor

RozanBrahm

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta tüm oyunlar çalışıyordu. Sonra Uncharted 4 çok kasmaya başladı, sonra Game Pass'teki oyunlar çalışmamaya başladı. Şimdi ise steamdekiler çalışmıyor. AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı hatası verip duruyor tüm oyunlarda. Gamepasstekilerde ise UE 4 oregon hatası verip sonra AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik servis raporu sonunda çıktı. Ve ürün sıkıntılı imiş. Para iadesi yaptilar. Aldığım zaman 16k paraydi. Şuan 19k civarı sağlık olsun.
Onun yerine gidip Rtx 4070 almaya gidiyorum. Daha AMD alan ne olsun.

Teknik servis raporu sonunda çıktı. Ve ürün sıkıntılı imiş. Para iadesi yaptilar. Aldığım zaman 16k paraydi. Şuan 19k civarı sağlık olsun.
Onun yerine gidip Rtx 4070 almaya gidiyorum. Daha AMD alan ne olsun.

Çok büyük hata yapıyorsun. NVIDIA olsa da aynı problemi yaşayabilirdin. Genelde AMD tarafında problem olmuyor. Diğer sistem bileşenlerinden kaynaklı. F/P istiyorsan yine aynı marka alacaksın.

Teknik servis raporu sonunda çıktı. Ve ürün sıkıntılı imiş. Para iadesi yaptilar. Aldığım zaman 16k paraydi. Şu an 19k civarı sağlık olsun.
Onun yerine gidip RTX 4070 almaya gidiyorum. Daha AMD alan ne olsun

Eee? 1000 ürünün biri sorunlu olabiliyor, bu marka model fark etmeksizin her şeyde oluyor, 1 ürün donanımsal sıkıntılı diye markaya kökten çamur atmanız saçmalık, üstüne şimdiye kadar 20'yr yakın AMD kart kullanmışımdır, 1 tane sıfır donanım sorunlu görmedim, para iadesi yerine yeni kart isterdim ben. 6900XT gibi bir karttan 4070'e düşüyorsunuz bir de.

Çok büyük hata yapıyorsun. NVIDIA olsa da aynı problemi yaşayabilirdin. Genelde AMD tarafında problem olmuyor. Diğer sistem bileşenlerinden kaynaklı. F/P istiyorsan yine aynı marka alacaksın.

Diğer bileşen değil burada, teknoloji şans işi donanımsal sorunlu kartlar olabiliyor.

Eee? 1000 ürünün biri sorunlu olabiliyor, bu marka model fark etmeksizin her şeyde oluyor, 1 ürün donanımsal sıkıntılı diye markaya kökten çamur atmanız saçmalık, üstüne şimdiye kadar 20'yr yakın AMD kart kullanmışımdır, 1 tane sıfır donanım sorunlu görmedim, para iadesi yerine yeni kart isterdim ben. 6900XT gibi bir karttan 4070'e düşüyorsunuz bir de.

Diğer bileşen değil burada, teknoloji şans işi donanımsal sorunlu kartlar olabiliyor.
İstedim reddedildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı