RX 6900 XT sistemde hiçbir oyun çalışmıyor

RozanBrahm

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta tüm oyunlar çalışıyordu. Sonra Uncharted 4 çok kasmaya başladı, sonra Game Pass'teki oyunlar çalışmamaya başladı. Şimdi ise steamdekiler çalışmıyor. AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı hatası verip duruyor tüm oyunlarda. Gamepasstekilerde ise UE 4 oregon hatası verip sonra AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam format tek çare o zaman, ayrıca neden bu kadar beklediniz ki format için, o testlere o kadar saat harcayacağınıza çoktan temiz kurulum yapıp her şeyinizi geri yüklemiştiniz.

3 yıllık bilgisayar. Kaybetmek istemediğim dosyalar çok o yüzden bekledim. Belki bir umut düzelir diye.

Son bir sorum daha olacak, elektrikler gittikten sonra oyuna girmeyi denediğinizde bir sorun var mıydı? Yani sorun elektrikler gittikten hemen sonra mı oldu yoksa bir iki gün sonra mı?

Hatırlamaya çalışırsanız belki ekran kartı zarar mı görmüş yoksa yazılımsal bir sorun mu fikir sahibi olabiliriz.

Arkadaşımla olan mesajlara baktım ve elektrik kesilmesi ile ilgisi yokmuş daha önceden varmış bu sorun.

Arkadaşımla olan mesajlara baktım ve elektrik kesilmesi ile ilgisi yokmuş daha önceden varmış bu sorun.

O zaman korkulacak bir şey yok gibi güzel bir tam format(önceki gibi sadece bir diski değil) sorunu çözecektir, ayrıca bir programla sürücüleri kurmayı deneyin bu sefer, bırakın kendisi hepsini tek tek bulup güncellesin, bu sayede gözden kaçan önemli donanımlarda güncellenir.

Ne gibi program?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…