Gimmly97
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Artık sistem toplamama günler kaldı ve ben bunu iple çekiyorum. Ayrıca iple çektiğim daha farklı şeyler var! Mesela RTX mi seçmeliyim RX mi?
RTX 3080 ve RX 6900 XT arasında kaldım. Biliyorum RX 6900 XT çok daha güçlü bir kart fakat NVIDIA'nın nimetleri RTX'i öne geçirebilir mi? RT+DLSS performansı için alınabilir mi?
Kartı 1440P'de kullanacağım ve alacağım modelleri alta koyuyorum. Bu modeller arasında karşılaştırma yaparsanız süper olur.
www.sinerji.gen.tr
Siz olsaydınız hangi kartı tercih ederdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Artık sistem toplamama günler kaldı ve ben bunu iple çekiyorum. Ayrıca iple çektiğim daha farklı şeyler var! Mesela RTX mi seçmeliyim RX mi?
RTX 3080 ve RX 6900 XT arasında kaldım. Biliyorum RX 6900 XT çok daha güçlü bir kart fakat NVIDIA'nın nimetleri RTX'i öne geçirebilir mi? RT+DLSS performansı için alınabilir mi?
Kartı 1440P'de kullanacağım ve alacağım modelleri alta koyuyorum. Bu modeller arasında karşılaştırma yaparsanız süper olur.

Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+ Special Edition Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+ Special Edition Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Siz olsaydınız hangi kartı tercih ederdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: