RX 6900 XT vs RTX 3080

Bu arada RT kullanıp kullanamamaktan değil performanstan bahsettim, burada da gayet belli oluyor. 3080 almak daha mantıklı olacaktır.

9 ay öncesinden bir test ve sadece 1 kaynak, bir şey kanıtlanmış olmadı benim gözümde.
6900 XT'nin daha üstün olacağını kanıtlayanilecek bir kaynağınız var ise atın, fakat RT performansı da dahil olsun içine.

Arkadaş gerekli cevabı vermiş .

9 ay öncesinden bir test ve sadece 1 kaynak, bir şey kanıtlanmış olmadı benim gözümde.

Buradada kanıtını sunmuş.

Ayrıyeten Fortnite harici Online tabanlı oyunlarda iki seçenekte yok ne FSR ne DLSS durum alıcıya kalmış ama bir gerçekte var RTC 3080'den çok daha güçlü bir kart RX 6900XT.

Arkadaşlar anlayamıyorum, siz öyle bir kart alınca RT kullanmadan mı oynayacaksınız?

Arkadaşlar anlayamıyorum, siz öyle bir kart alınca RT kullanmadan mı oynayacaksınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RT dediğin olay ahım şahım bir olayı fark etmiyorum bile oyunlarda açtığım zaman açıkçası ki 10 klık bir durumda yok RTX 3090 bahse alıyorum direk karşılaştırırken.

@Yener K. Hocam hangi kart daha iyi? Bir çözüm getirin lütfen, uğraşamayağım daha fazla.

Gerçekten böyle bir kaynak ile bana kanıt sunmaya mı çalışıyorsunuz? %98 fake kaynak.

Kas gücü olarak 6900XT önde. 3080Tİ ile denk. Fakat Nvidia için de DLSS gibi avantajları var.

Şu anda çok ihtiyaç yoksa 4000 serisi beklemek tek mantıklı şey, uyguna çıkarsa alınabilir veya çıktığındada tüm piyasada ciddi bir indirime sebep olabilir bu şekilde daha üstün bir kartı daha ucuza getirebilirsiniz.

Kas gücü olarak 6900XT önde. 3080 Ti ile denk. Fakat NVIDIA için de DLSS gibi avantajları var.

Arkadaş sizi çok bekledi hocam F/P açısından arkadaşı aydınlatın da konu sonlansın yoksa arkadaş tüm forum yazılarımda az önce olduğu gibi muhhalefet olacak vallahi profilime girip hepsine teker teker tıklayıp yanıt yazıyor düştüğü durumlara

Kas gücü olarak 6900XT önde. 3080Tİ ile denk. Fakat Nvidia için de DLSS gibi avantajları var.
Hocam DLSS'e avantaj denebilecek kadar performans farkı var mı FSR ile DLSS arasında yoksa görüntü anlamında mı daha iyi?

Kas gücü istiyorsa zaten seçim belli, 6900XT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…