RX 6900XT - R7 5800x3D sistemde CS 2 2K'da 350 FPS veriyor

tayfuncimen

Decapat
Daha fazla  
Selam,

Normalde 6900XT ve 5600X kullanıyordum. 2K ve 1080'de darboğaz yapıyor diye ve Warzone ve CS'de yüksek FPS almak için 5800x3D'ye geçtim fakat yine düşük FPS almaktayım. CS2'de 2K'da ortalama ayarlarda genelde 300 - 350 FPS alıyorum. Arkadaşım 6800XT 5600X ile 350 FPS alıyordu. Warzone'da da 150 - 200 arası gidip geliyor çok oynama oluyor FPS'lerde. Stabil değil gibi. Sorunun CPU olduğunu düşünüyordum ama artık anlamıyorum sorun nerede. Bakıyorum örneklere CS2'de 500'lere gidiyor FPS'ler aynı işlemciyle.

Hocam bahsettiginiz iki oyunun da optimizasyon adina bir basarisi yok su an. Yani 2K icin degerleriniz tamamen normal gibi.

Vallahi daha yüksek görüyorum da YouTube'da aynı sistemlerle, ondan sıkıntı var sanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi daha yüksek görüyorum da YouTube'da aynı sistemlerle, ondan sıkıntı var sanıyorum.

RAM gecikme değeri OC olup olmamasi bile % olarak etkiliyor performansi. Aldiginiz degerler gayet iyi. CS2 zamanla duzelecektir ama Warzone icin bir şey diyemeyecegim

RAM gecikme değeri OC olup olmamasi bile % olarak etkiliyor performansi aldiginiz degerler gayet iyi CS2 zamanla duzelecektir ama Warzone icin bir şey diyemeyecegim

3600MHz CL16 kullanıyorum ama işte millet canavar gibi alırken ben kıskanıyorum yeter bu da tabii ama gözüm doymuyor hocam diyorum sıkıntı mı var sistemde acaba, varsa çözeyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…