RX 6900XT - R7 5800x3D sistemde CS 2 2K'da 350 FPS veriyor

tayfuncimen

Decapat
Katılım
7 Aralık 2022
Mesajlar
161
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam,

Normalde 6900XT ve 5600X kullanıyordum. 2K ve 1080'de darboğaz yapıyor diye ve Warzone ve CS'de yüksek FPS almak için 5800x3D'ye geçtim fakat yine düşük FPS almaktayım. CS2'de 2K'da ortalama ayarlarda genelde 300 - 350 FPS alıyorum. Arkadaşım 6800XT 5600X ile 350 FPS alıyordu. Warzone'da da 150 - 200 arası gidip geliyor çok oynama oluyor FPS'lerde. Stabil değil gibi. Sorunun CPU olduğunu düşünüyordum ama artık anlamıyorum sorun nerede. Bakıyorum örneklere CS2'de 500'lere gidiyor FPS'ler aynı işlemciyle.
 
Vallahi daha yüksek görüyorum da YouTube'da aynı sistemlerle, ondan sıkıntı var sanıyorum.

RAM gecikme değeri OC olup olmamasi bile % olarak etkiliyor performansi. Aldiginiz degerler gayet iyi. CS2 zamanla duzelecektir ama Warzone icin bir şey diyemeyecegim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM gecikme değeri OC olup olmamasi bile % olarak etkiliyor performansi aldiginiz degerler gayet iyi CS2 zamanla duzelecektir ama Warzone icin bir şey diyemeyecegim :D

3600MHz CL16 kullanıyorum ama işte millet canavar gibi alırken ben kıskanıyorum :D yeter bu da tabii ama gözüm doymuyor hocam :D diyorum sıkıntı mı var sistemde acaba, varsa çözeyim diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı