Sadece 1440p oyun için düşünüyorum.Sistemi hangi amaç için kullanmayı düşünüyorsunuz? Oyun? İçerik üretimi?
O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, KINGSTON, SEAGATE marka SSD de tercih edebilirsin.Sadece 1440p oyun için düşünüyorum.
O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, Kingston, Seagate marka SSD de tercih edebilirsin.
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım 7 seneyi doldurdu ve artık dizüstü kullanmak için bir sebebim kalmadı. 30-35k civarı bir bütçem var ilk defa kasa toplayacağım. HAzir sistem düşünmüyorum. kendimce bir liste oluşturdum yorumlarınızı bekliyorum.
CPU
CPU cooler
anakart
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.046,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD
G.Skill Ripjaws V 32 GB 3200 MT
G.Skill Ripjaws V 32 GB 3200 MT F4-3200C16D-32GVK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
GPU
Kioxia Exceria G2 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria G2 SSD LRC20Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
case
XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Black
XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
PSU
NZXT H510 Flow CA-H52FW-01 ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H510 Flow CA-H52FW-01 ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H510 Flow CA-H52FW-01 ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.841,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
CAS'e fans
NZXT C750 Altın 750W
NZXT C750 Altın 750W PA-7G1BB-EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 457,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende ssd ve cpu cooler da çok emin olamadım.Ama kioxia rewiew lerine baktığımda olumlu tepkiler gördüm.O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, KINGSTON, SEAGATE marka SSD de tercih edebilirsin
Arkadaşın seçtiği SSD Dram'i olan güzel bir model sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Etrafımda daha önce hazır sistemleri alanlar oldu. Sıkıntı yaşadılar, firmalardan destek bulmakta zorlandılar vs.Düşük ihtimalde olsa girmek istemiyorum o işe.Güzel sistem ama neden hazır sistem istemiyorsunuz?
Bende SSD ve CPU cooler da çok emin olamadım. Ama Kioxia rewiewlerine baktığımda olumlu tepkiler gördüm.
Etrafımda daha önce hazır sistemleri alanlar oldu. Sıkıntı yaşadılar, firmalardan destek bulmakta zorlandılar vs. Düşük ihtimalde olsa girmek istemiyorum o işe.