RX 6900XT sistem nasıl?

Bütçe
30-35K TL

Minazuki

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım 7 seneyi doldurdu ve artık dizüstü kullanmak için bir sebebim kalmadı. 30-35k civarı bir bütçem var ilk defa kasa toplayacağım. Hazır sistem düşünmüyorum. kendimce bir liste oluşturdum yorumlarınızı bekliyorum.

CPU
CPU cooler
Anakart
RAM
SSD
GPU
Case
PSU
CAS'e fans

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 1440p oyun için düşünüyorum.
O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, KINGSTON, SEAGATE marka SSD de tercih edebilirsin.

O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, Kingston, Seagate marka SSD de tercih edebilirsin.

Arkadaşın seçtiği SSD Dram'i olan güzel bir model sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Merhaba. Dizüstü bilgisayarım 7 seneyi doldurdu ve artık dizüstü kullanmak için bir sebebim kalmadı. 30-35k civarı bir bütçem var ilk defa kasa toplayacağım. HAzir sistem düşünmüyorum. kendimce bir liste oluşturdum yorumlarınızı bekliyorum.

CPU
CPU cooler
anakart
RAM
SSD
GPU
case
PSU
CAS'e fans

Güzel sistem ama neden hazır sistem istemiyorsunuz?

O halde güzel bir sistem kurmuşsunuz. Ekran kartını yüksek tutup, işlemciyi darboğaz yapmayacak seviyede tutmanız yeterli olur. SSD konusunda biraz kararsız kaldım Kioxia nasıl bir markadır? İncelemelerine bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü SSD kalitesiz olduğu zaman çabuk bozulabilen bir üründür. WD, KINGSTON, SEAGATE marka SSD de tercih edebilirsin
Arkadaşın seçtiği SSD Dram'i olan güzel bir model sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Bende ssd ve cpu cooler da çok emin olamadım.Ama kioxia rewiew lerine baktığımda olumlu tepkiler gördüm.

Güzel sistem ama neden hazır sistem istemiyorsunuz?
Etrafımda daha önce hazır sistemleri alanlar oldu. Sıkıntı yaşadılar, firmalardan destek bulmakta zorlandılar vs.Düşük ihtimalde olsa girmek istemiyorum o işe.

Bende SSD ve CPU cooler da çok emin olamadım. Ama Kioxia rewiewlerine baktığımda olumlu tepkiler gördüm.

Etrafımda daha önce hazır sistemleri alanlar oldu. Sıkıntı yaşadılar, firmalardan destek bulmakta zorlandılar vs. Düşük ihtimalde olsa girmek istemiyorum o işe.

Anladım hocam. Alacaksanız hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı