Onu da denedim yine takılıyor. Hatta en akıcı çalıştıran DOTPlayer fakat onda da izlenemeyecek kadar takılma mevcut. Diğer bütün playerlar resmen dona dona oynuyor.
Onu da denedim yine takılıyor. Hatta en akıcı çalıştıran DOTPlayer fakat onda da izlenemeyecek kadar takılma mevcut. Diğer bütün Player'lar resmen dona dona oynuyor.
Bu daha da kötüymüş açıkçası. Hadi tarayıcı vs anlarım da. Harici tarayıcı ile de donması garip. 4K kasmıyor ise belli süre takılın hocam. Çözüm bulursanız ne ala. Yoksa Bir ara format ile hallolur belki.
Bu daha da kötüymüş açıkçası. Hadi tarayıcı vs anlarım da. Harici tarayıcı ile de donması garip. 4K kasmıyor ise belli süre takılın hocam. Çözüm bulursanız ne ala. Yoksa Bir ara format ile hallolur belki.
4K Sorunsuz, maalesef dediğim gibi uzun süredir yaşıyorum bir çok parça değişti sistemde defalarca windows değişti hatta macOS Kurduğum bile oldu onda hiç 8K Seçeneği çıkmıyordu. Hiçbir zaman çözülmedi :/
4K Sorunsuz, maalesef dediğim gibi uzun süredir yaşıyorum birçok parça değişti sistemde defalarca Windows değişti hatta macOS Kurduğum bile oldu onda hiç 8K Seçeneği çıkmıyordu. Hiçbir zaman çözülmedi :/
4K Sorunsuz, maalesef dediğim gibi uzun süredir yaşıyorum bir çok parça değişti sistemde defalarca windows değişti hatta macOS Kurduğum bile oldu onda hiç 8K Seçeneği çıkmıyordu. Hiçbir zaman çözülmedi :/