Shapire RX 6800 dede yok ozaman. Ama ben 8K açabiliyorum.Kartınızda AV1 codec çekirdeği bulunmadığı için normal.
Shapire RX 6800 dede yok ozaman. Ama ben 8K açabiliyorum.Kartınızda AV1 codec çekirdeği bulunmadığı için normal.
Kaynağın nedir ?Hocam zaten kart 4K görüntü kaldırabiliyor maksimum
Merhaba, YouTube üzerinden 8K videolar izlerken internet hızım fazlasıyla yetmesine rağmen, video aşırı donuyor izlenmiyor. Bu sorun neden kaynaklıdır, nasıl çözebilirim? Sistem özelliklerim aşağıdadır. 6900XT 8K video oynatamayacak kadar güçsüz mü?
- Anakart: ASRock X670e Steel Legend.
- İşlemci: AMD Ryzen 9 7900X.
- RAM: G.Skill Trident Z5 16x4 64 GB 6400MHz CL32.
- Ekran kartı: AMD Sapphire Nitro+ RX 6900XT.
Merhaba, YouTube üzerinden 8K videolar izlerken internet hızım fazlasıyla yetmesine rağmen, video aşırı donuyor izlenmiyor. Bu sorun neden kaynaklıdır, nasıl çözebilirim? Sistem özelliklerim aşağıdadır. 6900XT 8K video oynatamayacak kadar güçsüz mü?
- Anakart: ASRock X670e Steel Legend.
- İşlemci: AMD Ryzen 9 7900X.
- RAM: G.Skill Trident Z5 16x4 64 GB 6400MHz CL32.
- Ekran kartı: AMD Sapphire Nitro+ RX 6900XT.
Opera GX Kullanıyorum ayarlarda evet hızlandırma açık gözüküyor sistem nihai performansta.Ekran kartının yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Tüm sistem ve internet yeterli. Yazılımsal bir problem olabilir. Donanım hızlandırma vs açık mı? Farklı tarayıcıda denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.