En ucuz Asus ROG-STRIX-750G 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-750G 750 W Power Supply özelliklerini incele, 5.089,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Saçma bir alışveriş yapıyorsunuz şuan. Kasa dışında ürünlerde almışsınız. Onları dışarıda tek tek daha rahat bulursunuz ve gereksiz harcamamış olursunuz. Kaldı ki kasayı toplamak gerçektende zor değil. Sadece 5-6 saatinizi alabilir o da bilmediğiniz için. Örnek ; Cumartesi günü kendi kasamı bu şekilde topladım ve videolar eşliğinde sadece zamanımı alması dahilinde rahatça monte edebildim. Çağın getirdiklerini kullanmak gerekiyor bazen..
Toplam bütçeni belirtirsen çok çok daha iyi öneriler gelir. Türkiye'de özel kampanya olmadığı sürece hazır sistemler alınmaz, şunu halen kavrayamadık.
Güç kaynağı konusuna gelirsem de Corsair RM850X önerecektim, Amazon Almanya ile vergi dahil 2400 TL'ye denk geliyordu. Şimdi fiyatı 2900 TL'ye fırlamış. CORE REACTOR alınabilir, RMX serisinin rakibi. ROG STRIX serisinde ripple sorunu mevcut, CORE REACTOR ve RMX tarafında 12V full load ripple değerleri 16'yı geçmezken bu değer ROG STRIX serisinde neredeyse 30'a dayanmış.
12V icin 120mV standardi varken 30mV cok da koymaz, ha fazla Core Reactor ve RM-X'e kiyasla ama problem degil. Sorun diyince yanlis anlamasin konu sahibi
Powerboost Force full load 12V ripple testinde 130 mV'lara bile çıkıyordu. O madencilikte kullanılıyorsa ROG STRIX her türlü kullanılır, zaten çok büyük sorun değil de fiyatı sunduğu özelliklere göre bir tık kötü.