RX 7000 serisinde al accelerators ve optik hızlandırıcılar var mı?

@662040 ben 25knın F/P sınıfına girdiğini düşünmüyorum. Yapacaksan 7700XT öncesini F/P yap karışan mı?

@662040 bende tam böyle düşünerek aldım

Bunların ilk önce bir algoritma tabanı oluşturmaları lazım. DLSS 3 ve FG'yi kullanarak geliştiriceilerin ve ekran kartının nazına göre değil'de ekran kartının içindeki direk donanıma göre çıkması için böylelikle istediğim Oyun'da ben DLSS 3 ve FG'yi açabileyim.

Vallahi ben kafa yormayacağım bekleyeceğim. İçim kıpır kıpır ama mecburen sabredeceğiz

Vallahi ben kafa yormayacağım bekleyeceğim. İçim kıpır kıpır ama mecburen sabredeceğiz
Ula boşver sen düşük ekran kartı kullananın heyecanlanması lazım daha. bir oyunda 300 FPS değeri görmek'den zevk alıyorsun herhalde

@Spyhis Burada mesela, senin ekran kartının 1 üstü modeline bakıyorsun. Burada Ultra-High+ Ray Tracing VE 4K'da bu değerlerin verdiği öne sürülüyor ve bu tablo doğruysa eğer senin ekran kartı için 15-20 FPS duş gene muazzam değerler üstelik senin yakındığı RT degeri açıkken.

Son düzenleme:
@662040 et dediğin ne anlamadım ancak doğru olduğuna pek inanmıyor bizim forumdakiler. Ya zaten benim ekran kartı en düşük RT performansı CP2077 değmiş herhalde diğer RT isteyen oyunlarda sıkıntım yok zaten bekleyip göreceğiz

Et yanlış yazdım RT yazacaktım, bende inanmıyorum o yüzden 15-20 FPS duş dedim bu tabloya ve verilere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…