RX 7000 serisinde al accelerators ve optik hızlandırıcılar var mı?

Bunların ilk önce bir algoritma tabanı oluşturmaları lazım. DLSS 3 ve FG'yi kullanarak geliştiriceilerin ve ekran kartının nazına göre değil'de ekran kartının içindeki direk donanıma göre çıkması için böylelikle istediğim Oyun'da ben DLSS 3 ve FG'yi açabileyim.

@Spyhis Burada mesela, senin ekran kartının 1 üstü modeline bakıyorsun. Burada Ultra-High+ Ray Tracing VE 4K'da bu değerlerin verdiği öne sürülüyor ve bu tablo doğruysa eğer senin ekran kartı için 15-20 FPS duş gene muazzam değerler üstelik senin yakındığı RT degeri açıkken.

Fsr 3 rx 7900xtx.png

Son düzenleme:
@662040 et dediğin ne anlamadım ancak doğru olduğuna pek inanmıyor bizim forumdakiler. Ya zaten benim ekran kartı en düşük RT performansı CP2077 değmiş herhalde diğer RT isteyen oyunlarda sıkıntım yok zaten bekleyip göreceğiz

@662040 et dediğin ne anlamadım ancak doğru olduğuna pek inanmıyor bizim forumdakiler. Ya zaten benim ekran kartı en düşük RT performansı CP2077 değmiş herhalde diğer RT isteyen oyunlarda sıkıntım yok zaten bekleyip göreceğiz
Et yanlış yazdım RT yazacaktım, bende inanmıyorum o yüzden 15-20 FPS duş dedim bu tabloya ve verilere göre

Technopat Haberler

Geri
Yukarı