RX 7600 alınır mı?

Bütçe
10500

Yunus_emre74

Femtopat
Daha fazla  
Gigabyte RX 7600 alınır mı? Alan arkadaşlar nasıl, bir sorunu var mı? Yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Dual RX7600 V2 kullanıyorum ben. Genel olarak memnunum ama indirimdeyken alınmasını daha mantıklı buluyorum. Mesela uzun bir süre geçen hafta 8670TL'den bir modeli satılmıştı. 10k civarı verilecekse bence kesinlikle Arc B850 alınmalı.

1 Yıldır Mech 7600 kullanıyorum, F/P olarak alınır lakin Vram bazen problem oluşturuyor, kartın gücü oyuna yeterli oluyor ama grafik artıramayabiliyorsun. Kafamda RX7700 vardı o dönemler kardeşe borç vermek zorunda kalınca 7600 alıp geçmiştim. Bütçe çıkamıyorsan alabilirsin ama tavsiyem 8GB kartlardan bu saatten sonra uzak durulması eğer AAA oyunlar önceliğinizde ise. Rekabetçi oyunları genel oynarım, ama arada grafik kalitesini umursamadan 3A oynarım dersen alabilirsin. B580'i de es geçme o da iyi bir kart. Söylediğim gelecekteki oyunlar içindir şimdilik sadece Indiana Jones oyununda Vram ciddi problem oluşturdu lakin oyun oynanamaz seviyede değil.

1 Yıldır Mech 7600 kullanıyorum, F/P olarak alınır lakin Vram bazen problem oluşturuyor, kartın gücü oyuna yeterli oluyor ama grafik artıramayabiliyorsun. Kafamda RX7700 vardı o dönemler kardeşe borç vermek zorunda kalınca 7600 alıp geçmiştim. Bütçe çıkamıyorsan alabilirsin ama tavsiyem 8GB kartlardan bu saatten sonra uzak durulması eğer AAA oyunlar önceliğinizde ise. Rekabetçi oyunları genel oynarım, ama arada grafik kalitesini umursamadan 3A oynarım dersen alabilirsin. B580'i de es geçme o da iyi bir kart. Söylediğim gelecekteki oyunlar içindir şimdilik sadece Indiana Jones oyununda Vram ciddi problem oluşturdu lakin oyun oynanamaz seviyede değil.
Aaa oyunlar derken nası oyunlar dostum RDR2 gibi mi veya başka bir tanesi gibimi? Ayrıca B580 intelin olduğu için driver larında sorun olur mu?

AAA oyunlar derken nasıl oyunlar dostum RDR2 gibi mi veya başka bir tanesi gibi mi? Ayrıca B580 Intel'in olduğu için driverlarında sorun olur mu?

2025 ve öncesi çoğu oyunu oynatır 2025 sonrası için VRAM sıkıntı çıkaracak ve çıkarıyor da zaten. En son Final Fantasy 7 oyunu mesela güzel örnek, orta doku kalitesinde oynamak zorunda kalıyorsun 8G'den ötürü. Mesela Last of Us 2'nin PC versiyonu 8G kartları zort edebilir.
Eğer 2.el düşünürsen RX6750XT / RX6800 10.000 civarı satılıyor ve oynatamayacağı oyun yok.
6:54

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Fiyat performans olarak çok güzel,AMD yıllardır stabil driver çıkarıyor.
Watt tüketimi ideal.Ben geçen hafta 5600g yanına aldım.
Rx 6600 9bin tl ve rtx 4060 13bin tl iken RX 7600 çok ideal seçenek.2023 de çıkması ve güncel driver ve teknolojiye sahip olması avantaj

ASUS Dual RX7600 V2 kullanıyorum ben. Genel olarak memnunum ama indirimdeyken alınmasını daha mantıklı buluyorum. Mesela uzun bir süre geçen hafta 8670TL'den bir modeli satılmıştı. 10k civarı verilecekse bence kesinlikle Arc B850 alınmalı.
Dostum o modeller power color gibi soğutmaları başarılı olmayan kartlar bende Asus marka almak isterdim ama arada biraz fark var gıgabyte tercih edeceğim

Hem Ben şu anlık o dediğin AAA oyunları oynamayacağım 16 gb veya 12 lik bi ekran kartına geçiş yaparım 2-3 yıl sonra olur biter

Technopat Haberler

Geri
Yukarı