RX 7600 kaç yıl götürür?

Oyunların ani şekilde çok iyi grafiklere ulaşması pek uzak durmuyor o yüzden kesin bir şey diyemem ama FSR gibi destekler ile rahat 3 yıl gider. Tabii bunun yanında işlemci ve RAM'de önemli.
3 yıl götürse yeter zaten sonra değiştiririm tekrar ekran kartını.

Ben 3090 için 6 yıl gider mi diye düşünüyorum. 7600 için diyorlarsa benim ekran kartı da götürür herhalde.

Ben 3090 için 6 yıl gider mi diye düşünüyorum. 7600 için diyorlarsa benim ekran kartı da götürür herhalde.
Rx7600 6 yıl götürmez hocam. Ve 3090 sizi daha çok götürür yolu uzun.

Doğru söylüyorsun 6 abartıda 4 yılı aşırı rahat var.
Aşırı rahat değil be hocam. 4 yılı zorlar 2-3 yıl rahat götürür. Oyunların grafikleri, detayları vs vs arttıkça götüreceği yıl da azalır. Oyun sektöründe değişkenlikler olur. Bir anda oyunların ekran kartı tüketimi, kullanımı ve gereksinimleri artarsa 4 yıl götürmez.

Konu shaibi yüksek ayarlar demiş, herkesin belli bir standardı var. 750 Ti kullananın kendi seçimi ama yeni oyunlardan o kartla bir şey anlaşılacağını düşünmüyorum.

Ultra değil de high ayarlar ve 1080p dediği için dedim zaten. Sonuçta 1080p çözünürlükte RX580 bile çoğu oyunu yüksek grafiklerde oynatabiliyor. Neredeyse 6 7 yıllık bir karttan bahsediyorum.

Ultra değil de high ayarlar ve 1080p dediği için dedim zaten. Sonuçta 1080p çözünürlükte RX580 bile çoğu oyunu yüksek grafiklerde oynatabiliyor. Neredeyse 6 7 yıllık bir karttan bahsediyorum.

Çoğu oyun dersek yanlış olur, çünkü piyasayı ve gereksinimleri AAA oyunlar belirler. Son 3 senede çıkmış AAA oyunların %90'ınında yüksek ayarlar 60 FPS veremedi RX 580 bu da vaktinin aslında dolduğunu gösteriyor. Starfield ile CP77 Phantom Liberty'de sergileyeceği performansı göreceğiz, az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…