BUMZYK Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Sistemimde ekran bir anda simsiyah oluyor ve duruyor ama PC çalışmaya devam ediyor ama anakartın üstünde VGA ışığı yanıyor.
Sistemimde ekran bir anda simsiyah oluyor ve duruyor ama PC çalışmaya devam ediyor ama anakartın üstünde VGA ışığı yanıyor.
Tahak3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #2 VGA ışığın yanıyorsa bir yerde temassızlık var gibime geliyor. Kabloları kontrol et ekran kartını çıkar tak. Artı 0 Eksi
VGA ışığın yanıyorsa bir yerde temassızlık var gibime geliyor. Kabloları kontrol et ekran kartını çıkar tak.
KS KS BUMZYK Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 Tahak3 dedi: VGA ışığın yanıyorsa bir yerde temassızlık var gibime geliyor. Kabloları kontrol et ekran kartını çıkar tak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını tak çıkar yaptım RAM'leri tak çıkar yaptım BIOS'u güncelledim gene değişen bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Tahak3 dedi: VGA ışığın yanıyorsa bir yerde temassızlık var gibime geliyor. Kabloları kontrol et ekran kartını çıkar tak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını tak çıkar yaptım RAM'leri tak çıkar yaptım BIOS'u güncelledim gene değişen bir şey olmadı.
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 344 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #4 Masaüstü gezinirken mi, oyun oynarken mi karşılaşıyorsunuz? DDU ile driverı temiz bir şekilde tekrar kurar mısınız ? Artı 0 Eksi
Masaüstü gezinirken mi, oyun oynarken mi karşılaşıyorsunuz? DDU ile driverı temiz bir şekilde tekrar kurar mısınız ?
KS KS BUMZYK Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 KHADHRAL dedi: Masaüstü gezinirken mi, oyun oynarken mi karşılaşıyorsunuz? DDU ile driverı temiz bir şekilde tekrar kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda. Artı 0 Eksi
KHADHRAL dedi: Masaüstü gezinirken mi, oyun oynarken mi karşılaşıyorsunuz? DDU ile driverı temiz bir şekilde tekrar kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda.
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 344 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 DDU ile temiz kurulum yapıp test ettiniz mi? Eğer sorun bu şekilde çözülmez ise, OCCT ile PSU ve GPU testlerini ayrı ayrı yapıp kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
DDU ile temiz kurulum yapıp test ettiniz mi? Eğer sorun bu şekilde çözülmez ise, OCCT ile PSU ve GPU testlerini ayrı ayrı yapıp kontrol edebilirsiniz.