RX 7600 satıp RTX 4060 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Ancoda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 865
Teşekkür ederim ince hesabada ben bir mail atsammı.
İncehesap da size farklı bir bilgi sunmayacak. Ekran kartını çıkarıp istediğini yapabilirsin. İşlemcinin, anakartın, ve diğer parçaların garantisi bundan etkilenmez. Rahat olabilirsin.

Niye mi Arc alsın?
Arc B580 hem 4060'dan hem de 7600'den daha güçlü bir ekran kartı, ayrıca 12 GB VRAM'e sahip.
NVIDIA tarafından RTX 4060 Ti'a denk, ayrıca XeSS teknolojisi ile DLSS'e rakip olabiliyor.

Çok kararsız kaldım su an fiyat olarak da 4060tan yaklasık 1500 2000 daha uygun.

İlla bir kart alacağım diyorsa Arc en iyi seçenek fiyat performans.

Teknik sorun çıkması korkutuyor beni kart çok yeni ya ve onda DLSS vs yok ondan kararsız kaldım ama zaten 4060 Ti rahibi 12 de videbellek var kararsızım.

Çok kararsız kaldım su an fiyat olarak da 4060tan yaklasık 1500 2000 daha uygun.
Daha ucuz, daha güçlü, daha fazla VRAM'e sahip, ayrıca yeni bir kart ve uzun süre yazılım desteği alacak.

Teknik sorun çıkması korkutuyor beni kart çok yeni ya ve onda DLSS vs yok ondan kararsız kaldım ama zaten 4060 Ti rahibi 12 de videbellek var kararsızım.
DLSS yok ancak XeSS var, gayet başarılı bir teknoloji. FSR kadar görüntüyü bozmuyor ve neredeyse DLSS kadar performans arttırıyor.

İncehesap da size farklı bir bilgi sunmayacak. Ekran kartını çıkarıp istediğini yapabilirsin. İşlemcinin, anakartın, ve diğer parçaların garantisi bundan etkilenmez. Rahat olabilirsin.

Teşekkür ederim sizce PowerColor figther 1.5 yıllık garantili RX 7600 kaça gider.

Daha ucuz, daha güçlü, daha fazla VRAM'e sahip, ayrıca yeni bir kart ve uzun süre yazılım desteği alacak.

DLSS yok ancak XeSS var, gayet başarılı bir teknoloji. FSR kadar görüntüyü bozmuyor ve neredeyse DLSS kadar performans arttırıyor.

XeSS destekli oyun kaç tane varki.

Teşekkür ederim sizce PowerColor figther 1.5 yıllık garantili RX 7600 kaça gider.

8K civarına gider sahibindende.

İlla bir kart alacağım diyorsa Arc en iyi seçenek fiyat performans.
Önerilere saygı duyarım da ben DLSS istiyorum diyen birine yok FSR var demek sonra da Xess var onu al demek mantıklı gelmedi bana. Ben konudaki soruya göre cevap verdim. DLSS talaebi olan biri 7600 satıp 4060 almak istiyorum diyor, bence bunda hiç problem yok. ARC 6 ay - 1yıl içinde optimizasyon sorunlarını, yazılım sıkıntılarını güncelleyecektir sözüm yok ancak kısa vadede mantıklı değil.

Henüz yeni bir teknoloji olduğu için çok fazla yok, ancak XeSS olmayan oyunlarda da FSR kullanırsın. İleride bir çok oyunda XeSS desteği görürüz gibi duruyor.

Önerilere saygı duyarım da ben DLSS istiyorum diyen birine yok FSR var demek sonra da XeSS var onu al demek mantıklı gelmedi bana. Ben konudaki soruya göre cevap verdim. DLSS talaebi olan biri 7600 satıp 4060 almak istiyorum diyor, bence bunda hiç problem yok. Arc 6 ay - 1yıl içinde optimizasyon sorunlarını, yazılım sıkıntılarını güncelleyecektir sözüm yok ancak kısa vadede mantıklı değil.

Sonuç olarak şu an B580 mi RTX 4060 mı DLSS XeSS düşünerekten baktığımızda.

Önerilere saygı duyarım da ben DLSS istiyorum diyen birine yok FSR var demek sonra da Xess var onu al demek mantıklı gelmedi bana. Ben konudaki soruya göre cevap verdim. DLSS talaebi olan biri 7600 satıp 4060 almak istiyorum diyor, bence bunda hiç problem yok. ARC 6 ay - 1yıl içinde optimizasyon sorunlarını, yazılım sıkıntılarını güncelleyecektir sözüm yok ancak kısa vadede mantıklı değil.
Bana da sırf DLSS için kartını 2. el fiyatına satıp üstüne 4060 için ekleme yapması mantıklı gelmedi, ekran kartını sırf değiştirmiş olmak için değiştirmektense daha üst model önerdim daha ucuza. İlle de DLSS istiyorsa gidip 4060 alsın, sadece bir öneride bulundum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı