RX 7600 satıp RTX 4060 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Ancoda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 864
Sonuç olarak şu an B580 mi RTX 4060 mı DLSS XeSS düşünerekten baktığımızda.
ARC'ın bilinmez sorunlarıyla boğuşabilirim ama daha performanslı bir kart almak istiyorum dersen alabilirsin. Ama yok benim oynadığım oyunlar belli, ihtiyacım belli diyorsan güvenilir ve stabil çalışan bir RTX4060 alabilirsin. Hatta takas yapan da çok. 7600 alıp 4060 veren.

Bana da sırf DLSS için kartını 2. el fiyatına satıp üstüne 4060 için ekleme yapması mantıklı gelmedi, ekran kartını sırf değiştirmiş olmak için değiştirmektense daha üst model önerdim daha ucuza. İlle de DLSS istiyorsa gidip 4060 alsın, sadece bir öneride bulundum :)

Benim için fark büyük olacak aslında zaten MSI falan geçmek istiyordum marka olarak da yani bilmiyorum NVIDIA'nın daha iyi olduğu çok açık.

Arc'ın bilinmez sorunlarıyla boğuşabilirim ama daha performanslı bir kart almak istiyorum dersen alabilirsin. Ama yok benim oynadığım oyunlar belli, ihtiyacım belli diyorsan güvenilir ve stabil çalışan bir RTX 4060 alabilirsin. Hatta takas yapan da çok. 7600 alıp 4060 veren.

Yazacağım zaten ilanın açıklamasına.

Benim için fark büyük olacak aslında zaten MSI falan geçmek istiyordum marka olarak da yani bilmiyorum NVIDIA'nın daha iyi olduğu çok açık.
Eğer MSI alacaksan Ventus modelini alma, aynı durum Gigabyte Windforce'da da geçerli.
Bu model gayet iyidir, illa da RTX 4060 alacaksan en azından bunu al.
Eğer MSI, Asus gibi markalar istiyorsan alınabilecek en ucuz model:
Ancak ben yine de ARC B580 öneriyorum, sırf Nvidia diye fazla para verip 8 GB ekran kartı kullanmak sana kalmış:

Marka pek de önemli değil açıkçası. Yani performansta fark etmiyor pek. Satış sonrası desteği önemli oluyor. Galax 3 yıl birebir değişim veriyor mesela. MSI alacağıma Galax tercih ederim. Ya da EVGA bazı ürünlerinde soğutm sistemlerinde özel alaşım kullanıyor. OC yapılmış kartlar bile buz gibi çalışıp sıkı performans veriyor. Markaya pek de takılma.

Marka pek de önemli değil açıkçası. Yani performansta fark etmiyor pek. Satış sonrası desteği önemli oluyor. Galax 3 yıl birebir değişim veriyor mesela. MSI alacağıma Galax tercih ederim. Ya da EVGA bazı ürünlerinde soğutm sistemlerinde özel alaşım kullanıyor. OC yapılmış kartlar bile buz gibi çalışıp sıkı performans veriyor. Markaya pek de takılma.

EVGA soğutmalınım linkini atar mısın?

Ben EVGA RTX 4000 serisi önerisinde bulunmadım zaten. Marka farklılıklarının ekran kartı üzerindeki yansımalarını örneklendirdim.
Zaten sizinle ilgili bir şey söylemedim hocam, arkadaş EVGA'nın linkini istemiş ben de yok dedim neden üstünüze alındınız?

Zaten sizinle ilgili bir şey söylemedim hocam, arkadaş EVGA'nın linkini istemiş ben de yok dedim neden üstünüze alındınız?
Ben arkadaşın yazısını görmedim, benim EVGA önerdiğim düşünüldü sandım. O yüzden açıklama ihtiyacı hissettim. Yanlış anlamışım 🖐️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı