RX 7600 satıp RTX 4060 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Ancoda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 845
Önerilere saygı duyarım da ben DLSS istiyorum diyen birine yok FSR var demek sonra da XeSS var onu al demek mantıklı gelmedi bana. Ben konudaki soruya göre cevap verdim. DLSS talaebi olan biri 7600 satıp 4060 almak istiyorum diyor, bence bunda hiç problem yok. Arc 6 ay - 1yıl içinde optimizasyon sorunlarını, yazılım sıkıntılarını güncelleyecektir sözüm yok ancak kısa vadede mantıklı değil.

Arkadaşlar DLSS istense çoğu ekran kartında kullanılabilir ama pazarlama stratejisi olarak 4000 serisine özel sunuluyor 5000 serisine özel de DLSS 4 gelecek senin elinde AMD'ya da Intel bir ekran kartı olduğunda zaten güncellenmiş FSR ve XeSS desteğini sürdüreceksin FSR 4 herhangi bir seriye özel çıkmaz bence zaten aralarında öyle ahım şahım bir fark yok YouTube'da Ultra performans ayarlarında tabii ki de pikselleşme olacak ki hanginiz sırf FPS için görüntüden bu denli vazgeçer onu bilemem.

Alt segment kartlarin dlss illüzyonundan kurtulun lutfen. 4060 alacaginiza onceki jenerasyonun orta-ust veya ust segment kartlarini ikinci el alin. Nvidia, amd fark etmez. Arkadasiniz upscaler'la sizin native aldiginiz fps'i alamasin.

Dlss'in mantikli oldugu tek taraf 4070 ti super ve uzeri, o da 2k veya 4k'da triple a oyunlarda rt falan kullaniyorsaniz, burada ise yarar bir teknoloji haline cidden geliyor. Alt segmentte native cozunurlukle herhangi bir upscaler kullanmadan ham guc ile ekran kartı alabilmek varken pazarlama tuzagina dusmeye gerek yok.

Upscaler'larin cikis amaci miadini doldurmaya yakin kartlar icin son bir omuz atalim hamlesiydi ama sonradan is acayip yerlere gitti. Sirf upscaler var diye paranizin karsiligi olmayan ekran karti alip dlss acmayin lutfen artik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı