RX 7600 sistem alınır mı?

AMD'nin yeni AFMF 2 teknolojisi ile RTX ve FSR açık bir testi var mı? Gecikmeyi düşürdüğü için iyi bir teknoloji diye biliyorum kartım desteklemediği için deneyimlemedim tabii.

1 video buldum genelde gecikme değerleri oldukça iyi ancak bazı oyunlarda 15MS-20ms arası olabiliyor.

1 video buldum genelde gecikme değerleri oldukça iyi ancak bazı oyunlarda 15MS-20ms arası olabiliyor.
Gecikme olarak FG'den daha iyi olduğunu duydum ama CP 2077'de NVIDIA'nın kullandığı tüm teknolojilerle kıyaslandığı video bulamadım. Yanlış değilsem 1080p FSR ve RTX olmadan sadece AFMF 2 ile 60'dan 100'lere çıkartıyor olmalı.

Gecikme olarak FG'den daha iyi olduğunu duydum ama CP 2077'de NVIDIA'nın kullandığı tüm teknolojilerle kıyaslandığı video bulamadım. Yanlış değilsem 1080p FSR ve RTX olmadan sadece AFMF 2 ile 60'dan 100'lere çıkartıyor olmalı.

Evet doğru çıkartıyordur muhtemelen, zaten AFMF 2. FG2 gibi bir şey sanırım. Ancak AMD ekran kartına sahip arkadaşlar bunu deneyimleyip bilgi aktarırlarsa daha sağlıklı olur.

Bende karşılaştırma videoları aradım ancak bulamadım sadece FPS artış videoları mevcut.

Selamlar, 1.5 yıldır PC hayali kuruyorum ve bugün ablam aniden secmemi ve alacağını söyledi ve ben de aniden seçtim, sistem Alert 7600 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com sizce hata mı ettim?

Sistemin güç kaynağı 12v kanalından 312 watt veriyor. Mutlaka değiştirin yoğun kullanımda sıkıntı çıkma ihtimali az değil. Siparişi çoktan verdiyseniz:

En azından bunu alın. Size geleni de 300'e 500'e bakmadan satarsınız yenisinin parasının bir kısmı oradan gelmiş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı